tisdag, juli 13, 2010

Oro i själen

Ett torn av Kubb tillbehör som Milo själv byggt, och han klarade även den runda pinnen:)

Igår blev det inget inlägg för vi hade fullspäckat schema från det vi kom hem till vi hoppade i säng. Direkt när vi kom hem från jobb så åkte vi till stranden och mötte upp Linette och Besim. Vi badade, fikade och åt middag i Barsebäck. När vi kom hem vid åtta så stoppade jag Milo i vagnen efter en snabbdusch och han somnade gott. Nu kunde de vuxna roa sej på hög nivå;-) KUBB, det är roligt och jag och Linette förlorade stort mot männen, fast vi hade solen i ögonen, från båda håll, bara så ni vet ..hihi. I skymningen så började ollonborrarna jaga oss och då lade vi ner för dom gillas inte. Jaga ollonborrar med träpinnar är inte så lätt heller.

Idag har jag jobbat som vanligt och Milo var hos mormor och morfar. Anledningen till det är att hans fröknar inte är där när han börjar och känsliga Milo klarar inte att lämnas till andra, han blir så olycklig och det klarar jag inte av att se, kalla mej klen om ni vill.  Han hade blivit jätteledsen när hans fröken gick hem i måndags innan jag kom och hämtade honom, han ville inte ens äta mellis eller dricka.

Nu ikväll har vi haft en tidvis tjurig son här men efter ett par timmars tjurande så blev han go och glad igen och nu sitter han upp och sover i soffan så det får bli natt i tröja och shorts.

Imorgon ska jag få "domen" från min chef. Jag vet fortfarande inte vad han vill ha sagt, om det är att han vill att jag ska sluta eller omplacering eller vad det är. Jag mår inte så bra av detta, känns jobbigt än om jag kommit till slutsatsen att det är jag har inte gjort något fel alls. Bara jag kan vara okänslig och INTE börja fälla tårar för att jag känner mej illa behandlad. Egentligen skulle något annat företag vara värd mej mer:) och jag hoppas jag finner något en dag.

3 kommentarer:

Malin sa...

Styrke kramar till dig Mie!!
Lycka till i morgon, stå på dig!
Kram Malin

A-K sa...

Härligt med bad och kubb!
Låter som en perfekt dag!
Jag och Felicia har varit i Stockholm och reashoppat :-)

Jag tänker på dig imrogon och skickar över en massa styrkekramar!
Du har absolut inte gjort något fel och de ska vara glada över att ha dig som anställd!

KRAM

WWmor sa...

Hej hej!!

Åhh, jag tänker också på dig idag.. och hoppas chefen tänker sig för ordentligt"!! Verkar ju helt galet att bli "kickad" för att man har småbarn hemma sjuka.. tycker också du i många många fall, gör vad du kan för att gå till jobbet.. du har ju fördelen att ha "barnvakter" i närheten!
Som sagt, du har ju knappt vabbat alls ju..!

kan tänka att du längtar till semestern nu.. vissst går du nästa vecka? Hoppas att vädret håller i sig... Här på väddö har vi sen i midsomras, bara haft en enda mulen dag.. inget regn alls på 3 veckor!!

Och snart blir det 2års kalas också.. jösses, vad tiden går.. !! Blir det ett hejdundrande kalas för Milo då?

Massa kramar från mig...