söndag, juli 04, 2010

Nystylat kök

Mitt nystylade kök som jag blev mycket nöjd med.
Ny lampskärm
Matchande gardiner i ett mycket vackert tyg.
Vi har inte kunnt göra så mycket idag för Milo har varit febrig. Han har legat över 39 grader hela dagen än om vi har gett honom panodil ett par omgångar. Han har haft ett par stunder då han varit pigg och glad men mest soffläge och i en famn. Lite jobbigt en sådan här dag men det har varit skönare inomhus än utomhus så det gick ändå. Jag fick ju fixat med mitt kök och det var roligt.
Imorgon får jag stanna hemma från jobb, inte lägligt men när är barn sjuka lägligt? Jag har en del jag kan göra hemifrån så det ska jag sätta mej och maila runt med nu.
Kanske kan jag få stylat Milos stora rum imorgon när han sover middag för känner jag honom rätt så kommer han vara klängranka imorgon med.

5 kommentarer:

Helen sa...

Ja, självklart är vi 36 år bar :-)Vad fint köket blev, riktigt ljust och somrigt. Vill byta mina köksgardiner igen, fast dom bara är sen i höstas.

Vad trist att Milo är sjuk igen, det var han ju alldeles nyligen. Men det är inte helt fel att vara inne i svalkan nu när det är så varmt. Kikade på 10-dygnsprognosen och det verkar hålla i sig, pust.

Hoppas du får lite jobb gjort hemifrån och att Milo blir frisk snart.

Kram

Anonym sa...

Mjo, nog är de skumma allt de där prickarna men mamma trodde att det kanske kan vara något hon ätit. Svårt att veta vad det skulle vara dock för hon äter ju allt och lite till! Vi får satsa på att skaffa vattenkoppor i höst istället! Hade varit skönt att få det avklarat innan det är dagisdags.

Tråkig att Milo är sjuk igen, hoppas det går över snabbt.


Oh ja! Gissa om det förbannande slipandet var svettigt! Skönt att det är gjort nu iaf. Bara smeta på färg kvar :)

Kram

GILO sa...

ja det blev mycket vackert så ljust och fint ,vilket fynd. Ullared är inget skitställe som Jörgen säger. Toppenpeis för plånboken. Milo är en riktig ryttare fast coboyhatt hade passat bra. krya på honom.kramolsson.laila.i@telia.com

GILO sa...

ha ha det blev ett konstigt slut prövar annan inlogg.

A-K sa...

Stackars Milo som är dålig igen :-(
Vad snyggt det blev i köket! Det är så kul att styla om med lite enkla medel. Undrar om jag inte ska ta och byta gardiner i kök/vardagsrum... om orken infinner sig :-)

Kram och ha en fin dag!