torsdag, juli 01, 2010

Låt veckorna gå undan nu

Jag vill så gärna ha semester nu...ohh vad jag längtar efter att få vara tillsammans med Milo och maken hela dagarna. Strunta i tider och gå i säng när vi vill, sova länge på morgonen, sitta på altanen och äta frukost. Jag kan rada upp massor av mysiga saker.
Vill inte påstå att tempot på jobb har varit normalt idag heller och nu ikväll är jag urseg!

Linette räddade iofs sej min dag när hon ringde i förmiddags och berättade att hon hade klarat sin uppkörning! Jättegrattis min tös:) Hon följer mina fotspår med mycket, mamma som 20 åring, får sitt körkort gravid. Själv körde jag upp 1 vecka innan Linette föddes.
Vi firade med en smulpaj här hemma hos oss, smaskigt i kvällssolen.

Imorgon ska vi på namnfest hos min systerson Vilde. Han är 6 månader och en riktig liten godbit:) Jag fick shoppat en present till honom idag och Milo tyckte också.

2 kommentarer:

Gunsan sa...

Åhhh nej...låt veckorna gå sakta nu för jag har semester med världens bästa väder;)...
Gratta Linette från mig..
kram Gunsan

Helen sa...

Vad kul att Linette lyckades med körkortet. Men du håll ut, din semester kommer snart. Men jag är så glad att jag går nu, har varit lite halvless sista tiden.
Men risken är väl att jag har noll lust att börja jobba sen!

Hoppas namnfesten blir fin. Usch, jag får dåligt samvete - vi hade varken dop eller namnfest för Leo.

Ha en bra helg

P.S när jag ska göra en kommentar här, så är ordet man ska skriva allt som oftast inte synligt. Bara ett rött kryss. Utan jag får publicera utan att ha angett det, då kommer det upp ett nytt ord som jag ska ange. Hum, skumt

kram