onsdag, juni 30, 2010

Trött Milo


I morse ville Milo inte vakna. Jag förde väsen och kallade på honom men han sov bara vidare. Till slut fick jag lyfta upp honom och han var inte på humör så det tog lite tid att komma på dagis. Jag kom lite sent till jobb men jag har så många övertidstimmar att ta av så det är ingen fara. Dagen började alltså inte bra...fortsatte på jobb med en pestig chef...skulle ner och få intygat min underskrift hos Publicus Notarius eller vad tusan dom nu heter och där fick jag vänta i 40 minuter trots bokad tid, ärendet var iof via jobb men jag blir irriterad ändå. Det hade hänt saker med mina transporter som var skit och hela dagen fortsatte i denna stil. Ni kan tro att det var skönt att komma hem! Jag vill ha SEMESTER NU!
Just sådana här dagar så mår jag illa i magen, då känner jag av min utbrända period i livet.
Oroar mej också för en dragkrok vi beställt men avbeställt och vi får inte svar på våra mail, inte svar på telefonen men idag får vi ett mail om att draget är skickat! Hämtar man inte ut det får man betala returfrakt + 30% av kostnaden för draget, det är deras returpolicy. Vad fanken gör man när dom inte svarar ens?och varför skickar dom det än om man skriver att man inte vill ha det. Sådant får jag också ont i magen av. Nä jag tror jag ska gå i säng istället.

Paket i brevlådan. Lite nytt från Molo som Milo gillade skarpt:)

3 kommentarer:

A-K sa...

Usch vilken jobbig dag det blev för dig idag :-(
Hoppas att du får en bättre dag imorgon!
Fina Molokläder Milo fått!

Kram

GILO sa...

det va ingen bra dag men den blir bättre på lördag. Gick det bra för Milo sedan på Dagis? Sov på sakerna så blir det ljusare imorgon. Söta kläder förresten.kram

Helen sa...

Ja vissa dagar bara är så. Hade min beskärda del förra veckan när jag trodde jag skulle brinna upp på irriterande människor.

Det är så synd att man måste väcka dom när dom sover som sötast på morgonen. Maken får kämpa med Leo nästan varje morgon; lite musik, upp med rullgardin, peta på, sjunga.

Håll ut, det blir din tur att ha semester snart.

Kram