söndag, juni 27, 2010

Ystad djurpark




Vi har haft en kanondag på alla sätt och vis! Vi har varit på Ystad djurpark och den är verkligen värd ett besök. Jag måste nog säja att jag föredrar den framför Skånes djurpark. Stora hagar och mycket välvårdat område men flera lekplatsavdelningar och stort fint café. Dom hade även ett utebad där som var fint men när vi kom dit så var Milo genomtrött och höll på att somna i vagnen så vi hoppade över badet och tog det hemma i poolen istället.
Milo var så trött och somnade direkt på väg hem och när vi kom hem fick vi försöka hålla honom vaken för annars hade han aldrig somnat nu ikväll. Nu är det iaf en ljuvlig kväll som ska avnjutas tillsammans med Linette och maken.

3 kommentarer:

GILO sa...

ja det va verkligen kanonväder och helt ljuvligt att höra Milos komentarer . han är så klok och ett stort ordföråd till att inte ha fyllt två år. Synd vi inte får ljud i kameran ,tänker på när tuppen o hönan svarar mormor och det blev kackel i hönsagården. Lite försiktigare är dock Milo man kan ju komma för nära och dom kan va farliga. Tänk att man måste va föräldrar eller morföräldrar för att komma till djurpark!! Kram

Helen sa...

Vilken härlig pool Milo har. Den skulle Leo bli avis på.
Härlig dag oxå på djurparken. Ska bli bättre på att hitta på utflyktsmål för oss. Det är så lätt att bara bli hemmavid om man inte har något planerat.

Kram

A-K sa...

Det lät som ni haft en riktigt underbar dag på djurparken!
Jättefin pool ni köpt till Milo, vi måste också ge oss ut på pooljakt!

KRAM