lördag, juni 26, 2010

Midsommar med EFIT 23 månader

08,30
Nyvakne Milo som gav hela familjen sovmorgon, en bra start på midsommarafton.
Vällingen intas som vanligt i soffan framför TV som visar Byggar Bob i Vilda Västern(absoluta favoriten just nu)
09,30
Hela familjen äter frukost i lugn och ro. Milo äter väldigt lite till frukost för han har ju redan klämt en flaska välling men han vill ändå sitta med och prata och hämta saker som vi ska titta på.
10,30
Vi har varit iväg en sväng på Bauhaus och köpt mer färg åt förrådet. När vi kom hem tog Milo sin låda med en ny badbassäng som han fick i torsdags, han tyckte den skulle packas upp. Efter en snabbfika så tog vi tag i den saken.

11,30
Vi hjälps åt att blåsa upp bassängen och tacka gud för kompressorn som skötte det största jobbet:)
Efter det kom den ut på gräset och i med vatten men Milo var inte redo för att bada för han var trött och behövde sova. Bassängen är jätterolig med en vattenspruta och liten rutschkana, små ringar att kasta och bollar som ska kastas igenom ett hål. Får visa hela bassängen när han väl badar i den.

12,00-14,30
Milo sover middag på altanen
Jag och Linette körde ut och handlade och plockade blommor till midsommarkransar.
15,00
Milo som studerar Linette när hon binder kransar.
16,00
"Lommor i hået"
Linette Besim och Milo visar sina fina kransar.
Eftermiddagskaffe på altanen, mysigt!
17,00
Vi kör in till stadens midsommar jippo där det fanns marknad och tivoli och dans kring midsommarstången.
Vi gick där en stund och Milo studerade allt med stor förundran men vågade inte åka några karuseller. Han fick handla ett par småsaker på marknaden istället.
18,00
När vi gick från Tivolit så tog vi en sväng om Borstahusen. Vid havet finns en lekplats som Milo uppskattade mer än tivolit så vi lekte en bra stund. En stund satt jag bara och njöt av att se min älskade make och son leka. Som jag älskar er!
19,00
När vi var klara på lekplatsen gick vi upp på campingen och åt en glass och promenerade en runda i området. Vi hade så mysigt och det kändes helt ok att bara vara vi tre denna dagen. Solen sken och det var  den bästa dagen vädermässigt på länge.
20,00
Mycket sen middag men vad gör det? Vi åt nya potatis från trädgården, sill och allt det traditionella och till efterrätt gräddglass, grädde och jordgubbar. Oj vad proppmätta vi var:) Men det är ju så gott!!!!
21,00
Milo har tatuerat sej precis som pappa;-) Detta var en av sakerna han köpte på marknaden och det var ju så spännande att få en häst på armen:)

22,00
Milo sover så vi visar upp ett alster som han fick med hem från dagis i torsdags. Hans hand i gjuten gips. Mycket roligt att ha som minne!

1 kommentar:

A-K sa...

God fortsättning på midsommarhelgen!
Det syns att ni hade en riktigt fin midsommarafton!
Huvudsaken är ju att man är tillsammans, vad man gör är mindre viktigt!
Coolt med en hästtatuering :-)

Fint minne från dagis! Ska Milo byta dagis nu? (Eller har jag fått det om bakfoten?)

KRAMAR