måndag, juni 28, 2010

Grillkväll

Strax efter vi hade kommit hem från dagis så kom Linette och Besim hem med spareribs och annat grillkött så vi satte på grillen och gick ut och grävde upp potatis, fixade en sallad och en kall sås till, gott gott! Linette hon planerar för fullt för lille bebben och boar som blivande mammor gör:)

Jag har lovat henne köra upp till Ullared på lördag för hon vill dit och spana och handla. Jag behöver ju ingenting för var där nyligen men vad gör man inte för sin dotters skull?

Milos pool har gått sönder!!! Under rutschkanan är  en reva på 3x2 cm och han har bara använt den 1 gång och den kostade ändå 399 kr så nu ska vi se om den går att lämna tillbaks. Bara jag inte slängt kvittot!

2 kommentarer:

Jost sa...

Lyllos som kan åka till Ullared. Här skulle det behövas nya brallor till grabbarna. Men det är litelångt att åka just nu.
Jo dammdukslim och en gammal simring el likn brukar fixa trasiga pooler. Har du inget gammalt att armera med så går den transparenta vaxduken på Jysk bra att använda. Den kan mna ju köpa typ 10 cm av....

Anonym sa...

En annan får ju aldrig komma till Ullared känns det som ha ha,men ni åker titt som tätt ni;)
Får väl skicka bud med lite småting iaf så blir jag lite glad! Kram på er/Siss H