onsdag, juni 23, 2010

Nya Molo

Äntligen kommer Milo få en tröja med flygplan på. Jag har haft några hundringar tillgodo hos Bus och Rackartyg och när jag kikade in där idag så hade dom fått en del nytt Molo och bl a en tröja med flygplan och björnar, en sådan måste Milo ha konstaterade jag och maken:)  Flera snygga print till tjejer men dom håller vi oss ifrån till Milo iaf.

Vi har inte gjort något alls idag, bara varit hemma och småfixat. Midsommarafton blir lite trist i år för vi ska vara själv hemma. Vi hade oturen att ha gått och tänkt samma sak jag och min syster, dom är säkert bortbjudna...och när vi väl diskuterade det så hade dom precis blivit bjudna på annat håll, en dag för sent. Fast vi reder oss ändå, vi får åka in på stadens tivoli en sväng och hoppas på fint väder så vi kan mysa på altanen med midsommarmat. Jag är lite dålig på att själv ta tag i bjudningar för jag tycker det blir så mycket fixande ibland.

Nu ska jag hälla mej i soffan och läsa min bok. Sussa gott alla!

2 kommentarer:

A-K sa...

Jag var precis inne hos BoR och tittade på de nya Moloprinten. Inget som jag fastnade för direkt. jag gillar deras vår/sommarprint bättre.
Vi ska (i brist på annat) fira midsommar med Peters släktingar i ett förtält på en camping (vad gör man inte för sin älskade familj)?

Kram

Helen sa...

Ni får mysa själva istället. Förra året var det bara vi på midsommar och det var sååååå skönt.
Sen håller jag med dig om att det blir så mycket fix och stök när man har folk hemma, skönast att låta bli ibland även om det ju är trevligt.

Jag vaknade med ont i halsen och kli i öronen i morse, så vi får se hur det utvecklas. Inte kul eftersom vi ska umgås med släkten i flera dagar och svärföräldrarna som kommer upp.
kram på er