onsdag, juni 16, 2010

Grillkväll

När jag hämtade Milo på dagis så berättade dom att han varit ledsen på em och velat till sin mamma. Han blir också ledsen när jag lämnar honom på morgonen så visst går jag och tänker på honom flera gånger om dagen och bara längtar till jag får hämta honom. Han blir alltid lycklig över att jag kommer och släpper inte mej en sekund från det jag visat mej, han är en mammagris!

När vi körde hem så ringde vi till mormor och morfar och körde hem till dem. Det var bara meningen att vi skulle fika men det slutade med en kvällsgrillning ihop med både min bror och syster och deras respektive. Jörgen kom ju klart också dit när han var kommen hem från jobb. Milo var så glad för att mormor och morfar vara hemma igen, han hade så mycket att prata om till dem så han har bubblat på hela kvällen. Det är faktiskt helt otroligt att han kan säja i princip allt nu och bygger sin meningar mer och mer. Jag log åt honom i morse när klockan ringde, han var precis på väg att vakna och säjer -Vad hände? och såg ut som ett frågetecken, han brukar inte vakna till klockan.
Han sjunger också Manboy, manboy:) och det låter så gulligt. Det har han lärt på dagis.


Lite trött och det var dags att gå och nanna, idag gick det utan problem...ta i trä:)

Jag har suttit och kikat lite på stugor i Smögen trakterna men inte hittat något än, frågan är om Öland är bättre? Vi ska nog åka i början på augusti och Jörgens bror med familj vill också hänga på så det får nog bli en stuga för 5-6 personer. Jag skulle också kunnat tänka mej en utlandssemester med min syster men det blir nog för varmt i den perioden för Milo, man ska ju kunna njuta också.´Jag får leta vidare:)

2 kommentarer:

Jost sa...

Haha! är det något magiskt med "Manboy" låten den trallar även Fríða på...
Kan inte minnas att någon av de andra har sjungit så tydligt så tidigt.
Och vi som inte en sjumger så mycket hemma och är inte heller på öppna eller kyrkis längre. Jo vi sjunger i bilen. Till hårdrock och annat!!

A-K sa...

Filippa säger också "Vad hände"!
Visst är det härligt med deras stora ordförråd! Jag häpnas hela toden över meningarna Filippa kan få ihop!
Jag röstar på att ni hittar något i Smögen-trakten så att vi kan ses :-)
KRAM