tisdag, juni 15, 2010

Efter regn kommer solsken


Vilken märklig dag, vädermässigt. Först var det en grå och trist morgon som följdes av världens regnoväder med åska och sedan spricker det upp så smått för att på sena eftermiddagen bli kanonfint väder, varmt och solsken, underbart!
Milo hade haft en glad dag på dagis men när jag kom så blir det väldigt ynkligt och han vill helst bara vara i min famn och sitta och snutta och mysa. Det bärsta man kan göra är att hitta på något när man kommer hem, ute eller köra någonstans. Idag gick vi in och hjälpte Linette och Besim att ta upp ett staket. Milo fick låna en hammare som han hjälpte till med, lyckan är då total:)

När vi kom hem igen grillade vi och satt på altanen och åt, härligt som bara den! Sedan ringde jag min mamma som hade massor att berätta om deras resa till Italien, dom kom hem idag. Undar vårt samtal satt Milo i bara mässigen i mitt knä och lyssnade och ...hör och häpna, somnade! Lätt nattning ikväll alltså. Det känns så bra när han somnar i normal tid för hans dag dagen efter blir så mycket bättre.

Brevlådan innehöll dessa tre sommardressar från Katvig. Jag tänkte använda dem som både sommardressar hemma och pyjamasar. Jag är ju ganska så svag för Katvigs print och har även beställt från Bus och Rackartyg(lånade bilder från deras hemsida) Jacka som är vid och vattenavvisande med löstagbart fleecefoder och en keps som passar till. Kunde bara iiiinte låta bli:) Milo behöver en ny jacka som håller i sommar och höst för den han har börjar bli liten och lurvfleecarna är ju inte till blåsiga dagar.

2 kommentarer:

A-K sa...

Härligt att ni fick fint väder framåt eftermiddagen!
Här hade vi fint väder hela dagen... gott då det var skolavslutning och Liseberg på schemat idag!

Kul med paket i lådan. Det fick vi också idag!

KRAM

Helen sa...

Skönt att Milo är bättre. Märker oxå på Leo att han blir så lycklig när han får hjälpa till med någon riktig syssla.

Fina sommardresser - grönt är skönt :-)

kram