söndag, juni 06, 2010

Fredag lördag och söndag

Det blir inte så mycket innesittade när vädret är så här fint som det varit i helgen och det går ut över bloggen. Men man får passa på att njuta av vädret för vi är ju inte bortskämda med fina sommardagar än i år.

I fredags var Milo hemma hos mina föräladrar och när båda jag och Jörgen slutade jobb körde vi dit och blev bjudna på våfflor ute i trädgården, gott och mysigt.

Lördagen startade ganska tidigt med att packa bilen för avfärd till Ullared tillsammans med Jörgen bror ch familj. Vi körde från oss på morgonen, stannade på vägen och åt en god frukost i gröngräset. Det fanns en liten lekplats i närheten som Milo fick rastad av sina små ben på. När vi kom fram var lillskrutt trött och somnade i vagnen och sov det mesta av tiden inne i affären, tur var det för han är i en ålder där han vill gå själv, speciellt när pappa är med;-) och när det är mycket människor så har jag lite svårt för att låta honom göra det, det är ju en sekunds ouppmärksamhet som kan få en att gå i panik.
Milo fick två par shorts, två t-shirts, duplo flygplan, två Byggare Bob filmer och ett grodspel. Inne i skoaffären fick han ett par öppna sandaler som verkligen var mjuka och sköna. Jag köpte en topp och en tunika, Jörgen några t-shits och sedan blev det utebelysning, filmen och en massa annat bra och ha till hemmet och bilen. Vi handlade ganska snällt denna gången men det var ju nog för att vi inte behövde så mycket. Carsten och Lilian fick handlat lite mer och Tanja var salig över alla kläder hon fick:) Dom kommer nog vilja dit fler gånger.

Milo spelar grodspelet iklädd sina nya kläder och skor

När vi kom så blev det en runda in på pizzerian för Besim ville bjuda på mat och det var helt perfekt för oss som hade varit aktiverade hela dagen:) Efter det körde vårt sällskap hem till Danmark igen.

Idag har vi haft besök av min syster och sedan Linette och Besim på em fika. Milo har badat i sin bassäng och innan dess var han med mej och handlade mat och bytte en tröja på Kappahl.

Linette sprutar vatten på Milo, och ......
Jörgen ger igen med att spruta vatten på Linette:)

Milo sov bara middag ca 30 minuter idag och jag har fått kämpa med att hålla honom vaken till nattidags. Han klarade bara av att vara vaken till 18.30, då somnade han i soffan när jag höll på att laga middag. Så han har inte fått varken kvällsmat eller välling. Funderade på om jag ska göra en flaska när jag går i säng och se om jag kan få i honom den, tror iofs inte det.
Kan man annat än le åt lilltoken?

Han har varit och rotat fram sin gamla badställning och satt sej i den för att titta på TV, tänk när han låg i den när han badade och den var för stor att ligga i:). Vi letade i lådor efter hans sommarkläder som han hade förra sommaren och där är en hel del set han kan ha i år med, t ex alla shorts i velour som jag sydde åt honom. Perfekt att ha hemma.



1 kommentar:

Helen sa...

Schysst TV-stajl han har!
Visst är det härligt med vattenlekar. Stod och fingrade på en liten vattenpistol men det blev ingen.