måndag, juni 14, 2010

Hjälp vilket tempo

Som ni vet var jag hemma tre dagar från jobb förra veckan och denna veckan är vi 2 man kort på vår avdelning(idag 3 man kort) och då kan ni säkert räkna ut hur min dag varit! Fy jäklar vad jag fick jobba på och till slut hade jag huvudvärk men dagen slutade med en nöjd Mie, fast det blir tufft imorgon med. Milo hade haft en tuff dag på dagis, han är inte helt återhämtad från sin sjuka vecka. Han hade somnat mitt i middagen, varit arg och ledsen på eftermiddagen och knappt ätit något alls. När jag hämtade honom låg han i en vagn och bappade på sin napp och snuttade sin kudde. Han var trött och hade inte ork att leka. Jag var ovanligt sen men ändå inom min tidsram. När vi kom hem så var det en gnällig son som vägrade släppa sin mamma ur syne. När klockan var 20.00 stoppades han illvrålande i sin vang och på med kopplet på hunden och ut och gå en tur. Som tur var somnade han direkt när vi kom ut så grannarna slapp tro att jag misshandlade min son;-) Han vaknade inte när jag bar in honom och nu får han iaf sova ut ordentligt inatt.
Det är både jobbigt och synd om honom när det är så här, men vad gör man? Försöker alltid vara sonen till lags och ger honom massor av kärlek och tid, säkert för mycket enligt somliga men för mej betyder det allt att få ge 100% av mejsjälv.....fast jag hade velat träna en sväng idag men det får jag ta på onsdag. Tisdagarna är Jörgens kväll då han gärna för på mc/bil träff.

När jag skulle laga middag ikväll så hade jag tinat upp färs, tror det var blandfärs. Nör jag lade det på stekjärnet kom den hemska "grislukten" och det är jag allergiskt mot så jag slängde allsamman och beställde en pizza istället. Varför blir färsen ofta så när man har haft den frusen? Jag köper ju ofta storpack och delar upp och fryser in men hädanefter så köper jag bara färskt när vi ska ha färs. Oftast har jag nötfärs men även den luktar så det måste ju vara fettet i färsen som luktar?!

Jisses vad jag bubblar ikväll:) Hoppas inte ni tråkas ut..hihi
Jag har packat en del Traderapaket och fick t o m sålt lite mammakläder som låg och skräpade, trodde inte man skulle få många öre för dem men jag fick nog 250 kr för tre HM toppar, inte fy skam för annars hade jag tänkt slänga dem i UFF.
Fick förresten hem ett par KikKid shots till Milo idag, ett par mellanblå frotté och Linette ville ha en bodysuit med dromedarer från Ej Sikke Lej till sin bebbe och den var med i samma paket. Hon har börjat boa nu:), är i vecka 28 och visst var vi också likdana med det i den perioden:) Man ville tvätta och pyssla lite till sin "lille" mage:)

1 kommentar:

Helen sa...

Usch vilken jobbig dag för både Milo och mamma. Men det kommer bättre. Men är det inte konstigt att det ofta kör ihop sig på flera fronter!

Vad kul för dig, nu får du vara med när Linette köper småkläder till sin lill*, de är ju så söta.
Står och pillar lite på dom i affären ibland och drömmer :-)

Hoppas Milos tisdag blir bättre

kram