tisdag, maj 04, 2010

Mysig dag

Ilsken ögoninflammation

Vi har haft det mysigt i eftermiddag och Milo har varit på gott humör än om ögonen rinner, kletar och kliar. Han är också genomförkyld och har det trångt i luftrören. Lite feber men inget som plockar ner honom i humör.
När Milo hade sovit i vagnen så kröp vi ner i min säng och låg och vilade vidare och småpratade lite. Det är otroligt vilka ord som dyker upp när han ligger och funderar och berättar. Häftigt!

Nu börjar dotterns bröllop närma sej och vi är så gott som färdigekiperade i detta huset, det är bara jag som ska leta upp ett par skor som passar till min Odd Molly Berry dress. Tror jag ska hitta något i brunt. Fast jag tycker allt är sådana remmasandaler och jag vet inte vad jag gillar dem riktigt. Fast man brukar vänja sej efterhand.
Linette var och köpte sin brudklänning igår och hon kommer bli enastående vacker! Imorgon fyller hon 20 år, min lilla tös:)
Jag har fått äran att göra hennes håruppsättning och vi ska göra en test innan. Imorgon ska vi iväg en sväng till Center syd och handla lite tillbehör och annat, kanske hittar ajg ett par skor då.

4 kommentarer:

Jost sa...

Atackars Milo, han råkar då ut för allt. Ögoniflammation är ju så tråkigt och jobbigt. Som tur är har bara Atli haft anlag får den Birkir fick den aldrig trots att den är så smittsam. Hoppas lillprinsen snart är frisk igen.
Och Linette! När är det bröllopet står? Har hon lite kula på magen nu? Jag har tappat kollen på när hon är beräknad.
Tänk att det blev en så lyckosam saga trots den krångliga starten. Jag önskar dem all lycka!

Jost sa...

Så måste jag ju kommentera ditt inlägg hos mej...
Jo jag fick en kamera i den åldern. den var fyrkantig och utan zoom. Man behövde mata den med dyr film som var ännu dyrare att framkalla. Blixen var en kub som räckte 4 gånger.......ingen förhandsvisning eller raderafunktion.....
Bara så att vi minns, haha!

Han var lycklig! Nu fotar och filmar han allt...Det gäller att passa sig.

Helen sa...

Nej vad trist, stackars Milo. Kliande ögon är jobbigt. Vi har tack och lov klarat oss från just det. Vi väntar dock på om Leo ska få vattkoppor. Han hade en liten plita på benet men jag tror inte det är det.

Vad spännande med det stundande bröllopet. Bara 20 år, Så ung. Jag var 19 när jag träffande min första man. Gud vad åren går.

Du hittar säkert ett par skor, men jag gillar heller inte remsandaler. Har en favoritskoaffär som ligger där jag bodde tidigare inne i stan. De har ett perfekt sortiment - mitt emellan ungdomligt och tantigt och riktigt tuffa skor. Var där och köpte två par förra veckan.

Hoppas ni får hjälp med barnvakt i veckan.

Kram

A-K sa...

Visst är det jobbigt när man "måste" få tag i ett par skor. Då är det som förgjort att hitta det man söker.
Jag fick paketet med tofflorna igår. Jättefina och vi är så nöjda!
Köpte ett väggord också... visar senare på bloggen. jag har glaet mycket jobb just nu och hinner inget annat :-(

Kram