onsdag, maj 05, 2010

Min lilla tös fyller 20 år idag!

Hipp hipp hurra för lilla Nettan idag! Hela 20 år, vi skojade med henne om att hon kunde gå på systemet men hon kontrade med att det hade hon ingen nytta av med en liten plutt i magen:) Så rätt så!
Min syster Cecilia fyller också år idag så hon ska också ha ett stort grattis:)

Milo och pappa har varit hemma idag och Milos ögon är inte bättre så han får stanna hemma hela veckan. Han har ff lite feber men verkar inte sjuk så han fick följa med ut på en shoppingrunda ikväll. Linette skulle hanske lite blandat och jag skulle se om jag hittade några skor, jag hittade ett par men är inte helt säker ändå så jag köpte inte dem. Vi passade på att handla lite mat som fattades samtidigt.
Som vanligt hann vi inte komma in på centrat förrän Linette kläckte ur sej- Jag är hungrig, jättehungrig! Detta gör hon alltid och har gjort i alla år:) Kan man annat än le åt henne. Idag fick hon välja var hon ville äta och då valde hon McDonalds, också som när hon var liten:) Lilla menyn med cheeseburgare och mellan jordgubbs milkshake, också som förr:)

Väl hemkomna så fick Milo stoppas i badet och storrengöring av ögonen som varar väldigt mycket. Sedan såg vi på Halv åtta hos mej och sedan nattning.
Imorgon ska Milo passas av mormor och morfar och på fredag vet jag inte hur vi ska lösa det, det får nog bli jag som stannar hemma då.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er. Då fick du också uppleva gammla minnen med Linette, trevligt. Vi har grattat henne på Facebook och skickat kort på hennes dag. Vi ses på måndag och firar då båda töserna. Milo får så gärna va hos oss. Jag ska ta hand om några barn till mellan 15-18 så jag kommer väl att stupa isäng. ha ha. mormor.

A-K sa...

Grattis till Nettan i efterskott! Stackars Milo med sin ögoninflammation :-(
Hoppas att han snart kryar på sig!

Kram

Jost sa...

Grattis Nettis i efterskott!! Hoppas din dag var fin:)!