torsdag, maj 06, 2010

Ingen förbättring

Milo är inte bättre i ögonen och när han kom hem från mormor och morfar idag så kändes han varm. Kollade honom och 38,2 hade han i feber, inget högt men så här har det varit i några dagar nu. Jag tror jag ska ringa BVC imorgon och se om dom kan titta på honom för annars kommer helgen och är ögonen inte bra till måndag så får han inte gå på dagis. Imorgon ställer mormor och morfar upp igen(dom är ovärderliga) fram till vid 11-tiden sedan tar jag över och tar en halv vab-dag. Tycker vi har klarat veckan bra och jag är själv ikapp på jobb igen.

Jag har fyndat lite på Tradera, tycker jag själv. Ville ha ett par finskor till Milo som han kan ha på bröllopet och fick budat hem ett par Kavat lackskor för 97 kr inkl frakt:) Det är lagom för skor som inte används så ofta.

Min kväll har spenderats med lite städning och middagslagning. Milo somnade strax efter halv åtta, det tar på hans krafter att vara halvdålig. Han är ändå jätteduktig och på gott humör, tack och lov för det:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Stackars Milo!
Skönt att ni har dina föräldrar som kan hjälpa till.
jag fick sms-avisering på tofflorna. Den blå färgen är superfin!
Ja, usch vad mycket jobb jag har.. men snart är jag ikapp. Nu börjar jag känna mig nästan kry också.

Kram

Jost sa...

Ajaj! har ni inte fått Fuchtalmic (tror det stavas så) till ögonen på lillprinsen. Om det är den riktiga ögonkleggssjukan så är det bara det som tar bort den.

Hoppas han får hjälp idag..hos bvc.