tisdag, maj 25, 2010

Maken tog över

En trött Milo som inte skulle sova ikväll heller. Jag tröttnade och maken märkte min irritation;-) Han tog sonen och hunden och gick en runda strax efter 20.30. Kom hem 15 minuter senare med en sovande Milo, tack min älskade make! det hjälpte på mitt humör. Jag är inte nådig denna veckan, indianer ni vet.....

Anledningen till min irritation var att jag skulle lägga in alla räkningar och då vill jag ha lugn och ro, vilket då var svårt...kan också berätta att jag betalade in 1000 kr för mycket på en faktura, nice, :( Får ringa dem imorgon och be om en återbetalning.
Nu är jag iaf klar med månadens utgifter och det känns alltid bra.

Saknar min tös, ja båda två för den delen. Har ju så mycket att prata med henne om nu efter bröllopet och så är hon på semester. Hur kan hon göra så mot sin mamma?;-) Fast på torsdag får jag träffa henne igen. Det är ju alltid så att man saknar nära och kära när dom inte är hemma. Milo saknar Besim mer än Linette..hihi...inte bli sur nu Nettan:) Han tycker att det är konstigt att inte "Bebi" är hemma eller på jobb. Vet ni vad, jag tror Besim saknar Milo också för dom är bundisar dom två.

Nej nu ska jag bära in 13 kilos klumpen från vagnen och in i säng.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kära syster! Tack för i lördags förresten. Ett superfint och trevligt bröllop. Skulle önska att jag lyckats dansa lite mer bara :)

Hehe, ja jag är så br på shopping, fast idag var jag väldigt ekonomisk, 500 spänn för allt jag handlade. Tycker jag är rätt bra för bara hundselen gick på 200.

Hmm, jag vet faktiskt inte det där med afrodansen. Det är ju mycket breda ben och så där. Du kan ju prova och se. Annars kan jag rekommendera Body Combat! Jag känner mig helt manglad härhemma nu. Ont överallt! Men det var skitkul att stå och "slåss" mot sin spegelbild.

Ha en fortsatt trevlig kväll
KRAM

A-K sa...

Ja, ibland tryter verkligen humöret :-(
Inte kul att betala in för mycket pengar, hoppas att det löser sig!

Skönt att Linette och Besim snart kommer hem, jag förstår att ni skanar dem!

Kram

Jost sa...

Först så ser jag att jag borde säja grattis i efterskott!

Så du har haft ett sådant tält. Jag hoppas det kommer fungera bra.
Jag köpte sådanadär flossade tjocka luftmadrasser och grå överdragslakan i frotté för att det skall vara enkelt och ligga still.
Provuppsättningen av tältet gick galant och tog nog inte mer än en kvart
Vi har boka färja till Island. Den går 22 juni från Danmark. Tar två dygn på Nordsjön och Atlanten! Sen ska vi köra hela Island runt. De yngre har ju bara kommit till norra delen. Så helt vanlig campingsemester blir det för oss.
Hoppas ni också hittar på något skoj. Fast eg är det ju att vara tillsammans som betyder mest.