lördag, maj 01, 2010

"Lubbor"

Dagen har gått fort idag men vi har fått gjort en del ändå. När vi hade fått i oss frukost och gjort vid oss så körde vi iväg och köpte fiberduk till trädgården och Milo behövde en keps och ett par jeans och det svåraste var att hitta en keps som satt bra, Lindex hade en med Bamse på som satt fint så den köpte vi. Jeansen hittade vi på Name It.
Klädd i sina fina Converse.

Vad Milo "köpte".

När vi kom hem la vi Milo i vagnen och han sov i 3½ timma. Vaknade precis när mina föräldrar kom på fika. Vi åt nybakta scones med krossade linfrön i och det var så gott att jag kunde ha bakat en större sats:)för allt försvann ner i våra magar.
Denna glassen gillades av Milo men han orkar inte hela så den köper jag inte fler gånger. Det blir ju bara kladd när den tar för lång tid att äta.

Mormor hade köpt blåsbubblor(lubbor) åt Milo och han skrattade och sprang och jagade dem i trädgården, jättekul!

Än om Milo sov både sen och lång middag så var han trött tidigt. Han har gått och hostat konstant hela kvällen så vi fick inhalera och ge näsdroppar åt en täppt näsa, med andra ord dags för en ny förkylning.

Idag blir det många bilder men jag måste bara berätta:) A-K är bara så bäst! Hon vet ju vad jag gillar Calou träskor och hade nosat upp en superbra rabatt på 40%! Hur ofta händer det på dessa tofflor? Jag fick världens beslutsångest om att välja färg med till slut tog jag dessa två par och sa åt maken att det blir hans födelsedagspresent till mej:)

Så nu är jag glad och belåten, iaf en liten period..hihi

3 kommentarer:

A-K sa...

Hihi... perfekta presenter från maken ju :-)
Det låter som ni haft en bra dag! Filippa gillar också "blubba" (som det heter här hos oss :-) )

Kram

Anna sa...

...och nu får jag också en bra rabatt, pga dig! Fanns väldigt mycket fint på o-råsa, ska bara bestämma mig. Kram så länge.
En träff snart längtar vi efter, hoppas Milo inte blir för sjuk.
Kram Anna

Helen sa...

Det är så kul att det finns roliga träskor nuförtiden. Väntar på att mina vanliga ska blir utslitna så jag kan köpa några finna. Dina var jätteläckra. Maken tycker säkert det är jätteskönt att slippa leta present :-)

Nu när dom är ute på dagis utan överdragsbyxor så får man byta byxorna varje dag. De är så smutsiga av matrester och sant och lera. Men bara dom har kul. Jag hittade ett par jättebra jeans på H&M faktiskt. Mudd i midjan, resår i benen och mjukt skönt tyg. Sen bilden från i fredags.

Har en känsla av att det kommer bli mycket glass för de unga herrarna i sommar. Bara ladda frysen

Ha en bra vecka och hoppas inte Milo blir förkyld

kram