söndag, maj 02, 2010

Det vände igen

Vi fick en jobbig natt med en ihärdig hosta, astmahosta som höll på i 1½ timma i streck. Det var så synd om honom för tänk er en hostattack var tionde sekund i så lång tid. Vi fick gå upp och sitta i soffan och inhalera och sitta upprätt ett bra tag.
Snoret rinner men inte sjuk och hostan har blivit mycket bättre. Skönt för jag hade fått problem att stanna hemma från jobb igen.

idag har vi varit ute hela dagen, körde hem till mormor och morfar en runda, gick på lekplasten och fikade. Fick med oss flera perenner hem så dem har vi planterat ikväll.

Milo har hjälpt till och vattna blommor, han är så redig och hjälpsam vår älskade lille grabb. Rätt som det är kom Linette in med varsin glass till oss, en ny GB glass, typ Magnum med jordgubbschoklad. mumma! Tack älskade Nettan...oj vad jag älskar idag..hihi.

Här ramlar in en massa Tradera mail för mina auktioner går ut ikväll, alltid spännande vad man får för sina saker. ca 1400 kr blev det, bra tyckte jag. Nu ska jag bara ta fram mer och lägga ut men det blir inte idag.

1 kommentar:

A-K sa...

Nä, usch vilken jobbig natt ni haft! Hoppas att ni får en bättre natt inatt!
Skönt att Milo är bättre idag iallafall :-)

Inte illa att få glass levererad
:-)

Perfekt med lite Traderapengar! Jag har sålt lite av mina kläder det senaste nu är det dags att ta tag i Filippa!

KRAM