fredag, april 30, 2010

Jag har inte gått i dvala

Hej på er! och hoppas ni har en trevlig valborgsmässoafton. Själv beslutade vi oss för att stanna hemma i lugnets vrå. Det började blåsa upp och Jörgen har precis repat sej från sin omgång av maginfluensan så det lockade inte helt 100%. Vi firade med att städa lite:-0 och sedan stoppa Milo i säng. Kvällfikan bestod av ostkaka, med jordgubbssylt och lite vispgrädde(vi har ju kak/godis-förbud men ville festa till det lite)

När jag körde hem från jobb idag så var jag inom och handlade på en nyöppnad Coop och jag måste berömma lite:) Dom hade breda parkeringsfickor till att börja med, en slags lätta kundvagnar, tror det var plast och dom var kanonbra att köra och till slut en mycket välplanerad stor affär och en kassapersonal som verkligen var supertrevlig, hon tackade mej mycket vänligt för att jag hade satt prisetiketter på vägvaror. Dit kommer jag köra fler gånger.

Hmm känns som jag fick bloggtorka just nu...har suttit och tittat rakt in i skärmen i 10 minuter utan att komma på vad jag ska skriva. Jag får nog ta nya tag till imorgon och fotografera lite med för oj vad jag slarvat med dem med! Ses imorgon vänner:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Kul med en ny Coop!
Ja, jag är verkligen SUPERNÖJD med vagnen :-)
Filippa älskar verkligen att få vara med och välja kläder. Men flickkläder är ju så söta, hon gillar speciellt Bamse och Hello Kitty-kläder. Igår hittade hon ett par strumpbyxor med "My little pony" på Kappahl som hon vägrade släppa taget om.

KRAM

Helen sa...

Vi har en bra Coop i närheten som får besök av oss ibland.

Man måste unna sig lite gottis ibland även om det är generellt "förbud"

Trevlig söndag

kram från oss