fredag, maj 07, 2010

Lite plåster på såren

När man är liten och mår dåligt så brukar man få något som plåster på såren. Milo fick ett tält idag och det tyckte han var jätteroligt, speciellt när han fick lockat in pappa, -Tom in pappa, sa Milo.
Jag köpte detta på O-råsa och tanken var att det skulle vara till han fyllde år men vi tyckte så synd om honom så han fick det idag istället.

Jag fick mina Calou tofflor och dom var helt perfekt i storlek och passform, så fina. Tack maken för min födelsedagspresent! Jag har även beställt en jeansklol som jag hittade som tips i en av Odd Molly tjejernas blogg som tips, jag har ju velat ha en Odd Molly jeanskjol som varit så gott som omöjlig att få tag i och denna var också jättefin och det är ju ett användbart plagg året om.

Hittade denna hos Provrummet.se


Mammas lille snutt fick antibiotika droppar/salva till sina ögon idag så nu hoppas vi att det vänder snabbt. Idag hjälpte mina föräldrar oss igen fram till middag och sedan tog jag över med en halv vab-dag. Min mamma berättade att Milo var trött och hängig så dom kröp i säng ganska tidigt på förmiddagen och Milo somnade gott efter lite småprat och mys med sin mormor.
Han är fortfarande rejält förkyld och rosslig i luftrören, grön snuva har han sällan men denna omgången är det grönt.

Salva i ögonen och en muta i munnen:)

Ibland behöver man något sött och detta te från Friggs, Green Chai-te men skummad varm mjölk och ett par Canderel sockerbitar är ett bra substitut för att stilla godisbegäret. Första gången jag smakade Chai-te var när jag träffade A-K första gången. Vi tog en fika på Espresso House och A-K beställde en sådan och det doftade så gott och jag fick smaka, farligt begär där..hihi.

1 kommentar:

Jost sa...

Men vad bra att lillprinsen är under behandling. Nu sak du se att det går fort över. Men var uppmärksam på att fortsätta med salvan hela den föreskrivna tiden för annars kommer det gärna igen. Det är smittsamt som attan och till och med vår katt har fått det. Djursalvan var svindyr så när han fick det en andra gång fick han människodroppar....
Friggs teer!! Ja ! har man börjat dricka dem är det svårt att dricka svart te igen. Min favvo är Rabarber med vanilj, det röda paketet. Kvällsro på avlångt paket från Friggs är också toppen. Jag kör sockerfritt och försöker i stället sluta ta mjölkskvätten i. Men med den lilla skvätte är det ju ännu godare.