lördag, maj 15, 2010

Hur mycket regn kan det komma?

Äntligen fick jag komma ut!

Vilken trist morgon att vakna upp till, det fullkomligen vräkte ner med regn. Det fick bli inomhus aktiviteter som att städa lite, målat med vattenfärg och annat vanligt hushållsgöromål. Jag skulle köra upp till Linette en sväng men innan dess stoppade jag Milo i vagnen så han kunde sova middag medans jag körde iväg. Vi gick ut i duggregn och kom halvvägs av rundan när himmeln öppnade sej! Jag blev riktigt blöt men som tur var hade jag regnskyddet på vagnen och Milo somnade gott i regnsmattret:)

Jag körde iväg och pappa stannade hemma hos sovande Milo, tanken var att dra ner på hans middagssömn men när jag ringde hem efter 3 timmar så sov han ff!!! ha ha ha, hur lugn blir en lördagskväll då? Jaja, nu är han ju ganska underhållande som glad och det humöret har han idag(för det mesta)

Linette mår bättre och får nog komma hem imorgon. Deras smekmånad till Spanien kommer bli av men hon ska in och kollas innan dom åker. När jag var där gick vi igenom lite saker som ska ordnas till bröllopet och bara en sådan enkel sak som att vika servetter kan ju vara ett svårt val:) Men vi hjälps åt och det kommer bli fint.

Nu ikväll har vi grillat i regnväder och ätit inne. Nu ska vi minsann äta chokladpudding:)

2 kommentarer:

Anna sa...

Ja, det här vädret kan man bli knäpp på. Svante klarar dåligt att vara inne en hel dag, som tur var skulle vi till några vänner och grilla igår em, så det blev lite variation på dagen.

Tre timmar middagsvila är inte dåligt! Då är man pigg på kvällen förstår jag.

Skönt att Linette mår bättre, jobbigt när ens barn är sjuka, oavsett storlek.

Ja, nu närmar sig bröllopet, hoppas det blir allt dom önskar.

Jag provar och plinga dig när Svante sover middag. Kram så länge.

A-K sa...

Skönt att höra att det är bättre med Linette!

Visst är det trist när det regnar :-(

Idag har Filippa helt och hållet hoppat över middagssömnen. Hon somnade för natten kl 19.30.
När hon ska sova för natten går det hur bra som helst att somna i nya sängen. men på dagen är det oftast som förgjort.

KRAMAR