söndag, maj 16, 2010

Flitig

Vi fick sova till åtta idag med, skönt och välbehövligt. Ska kanske nämna att sonen inte kommit i säng förrän kl 22 två kvällar på rad. Idag är han också svårt att lägga, han har alldeles för mycket planer i sitt lilla huvud.

Jag fick bakat en hel del idag

Brytbröd med riven morot, pumpafrön, krossade linfrö och solrosfrön.
Rosenbullar med havregryn i och salt, pumpafrön och solrosfrön på toppen
Fiffikaka(kärleksmuffinstyp)

Sedan har jag lagt upp Jörgen kostymbyxor och tvättat så gott som all smutstvätt. Dammsugit och annat plock, ja ni ser, flitig:)

Jag skulle behöva gå och sola solarium ett par gånger denna veckan känner jag, är blek som bara den och ska jag då ha en klänning i gammelrosa så krävs lite färg. Problemet är att jag inte blir brun så lätt men nog kan jag väl få några söta fräknar på nosen:)

Milo har varit på solstrålehumör idag och sådana dagar flyter allting på så lätt. När vi har gnälldagarna så kräver han full uppmärksamhet av oss. Oftast är det mej han gnäller ihop med så att säja, ni vet...mamma visar sej och då gnäller vi och ska upp. Känner ni igen det eller är det bara hos oss det är så?

Nu är hans ögon bra men har ett par dagars behandling kvar. Dagis blir nog glada över att se Milo efter 2 veckor och framför allt blir nog Milo glad för att se dem och få leka med Rasmus och Arvid, tvillingarna som är hans bästisar.
Nu ska Milo gå i säng, andra försöket!

2 kommentarer:

Helen sa...

Milo har blivit en nattuggla. Men med dagis igen så är ni nog snart inne i vanliga rutiner. Gissar att han kommer vara överlycklig imorgon när han får träffa sina dagiskompias. Två veckor är lång tid borta. Nu får han hålla sig frisk till i höst då bacillerna frodas igen.

Vad skönt att det inte var något allvarligt med Linette eller hennes bäbis och att bröllopsplanerna löper som ni tänkt.

För om åren brukade jag alltid sola lite solarium för jag ville få färg på benen till sommaren. Solar aldrig ansiktet då jag får så fula bruna fläckar. Men kör brun-utan-sol istället. Då slipper du ta tiden att ta dig till solariet.

Är det nästa helg dom gifter sig?

Kram från stockholm

A-K sa...

Jösses vad produktiv du varit idag. Jag känner mig seg idag också och tog en lååång middagslur på soffan. Sen har jag jobbat i stort sett hela dagen.

Härligt att höra att Milo mår bra igen! Kul för honom att komma till dagis och leka med sin kompisar!

KRAMAR