onsdag, maj 12, 2010

Farbror doktorn

Anledningen till dåligt med blogginlägg får jag skylla på Milo, igår var han lite gnällig och ville inte somna på kvällen, när han är på sådant humör så får jag inte sitta vid datorn så det är bara att glömma.
Jag får köra ett två dagars här:) I måndags kväll hade vi kalas här för mej och Linette, jag fyller ju inte förrän i nästa vecka men vi är så tätt på bröllopet så vi tog det denna veckan. Jag fick fina presenter, en klocka, en tröja, parfym, presentkort på en hudvård, pengar, en okidée, en grön vas, två amerikanska blåbärsbuskar. Tack alla för mina fina presenter! Tilda och Milo hade så roligt och verkligen lekte ihop, dom busade i Milos tält och skrattade hjärtligt.


Igår var Milo hos mormor och morfar när jag jobbade och han sov middag i 4 timmar hos dem, lätt passning:) Han älskar att få vara hos dem för det är ju full uppmärksamhet och mycket spännande att hitta på. På kvällen var jag och Milo själv hemma och Jörgen körde en sväng på MC,n till Hög där en massa veteranbilar, mc mm samlas varje tisdag, det är ca 1000 olika ekipage som kommer dit!
Jag och Milo badade och hade en lugn kväll till han blev trött och inte ville sova.

Idag fick vi pussla lite, först kom mormor hit och blev sedan avlöst av Linette och på eftermiddagen kom mormor och morfar och tog Milo till farbror doktorn. Han ögon är inte alls bra så han fick ha ytterligare medicin, starkare droppar denna gången. Nu hoppas vi det blir bra så han kan få börja på dagis igen. Jag blev faktiskt irreterad på vårdcentralen för dom borde tagit emot honom när jag ringde i måndags och sa att det inte skett någon förbättring på en behandling i 4 dagar utav 6.

När vi kom hem från jobb så körde vi och handlade mat och lite annat och sedan hade jag och Linette en håruppsättning att prova på. Den blev fin och jag fick godkänt av Linette:) Milo tittade på och fick smaka några Ahlgrens bilar, det slank minsann ner;-) Han har ätit mycket dåligt under 1½ vecka men smaklökarna är det nog inget fel på..hihi


Jag har fått hem lite paket under dagarna, min jeanskjol som jag tyvärr måste reklamera för den var söndrig och Milos lackskor passade inte, han har för knubbig fot så dom får ut på Tradera igen, trist.

Ja det var lite om veckan i stort. Skönt att vara ledig imorgon för jag har haft det stressigt på jobb. Jag ska jobba på fredag men det känns helt ok för då är det nog lugnt på jobb så man hinner få undan lite sådant som ligger på vänt.

2 kommentarer:

A-K sa...

Åh, vad jag tycker synd om Milo! Stackarn! Mycket dåligt av Vårdcentralen att inte ordna en tid till er när du ringde! Skönt att du har ett bra nätverk som kan ställa upp och hjälpa till med passning.
Vad fina presenter du fick!
Vilken otur med paketen :-(

Ja, Kosta outleten kan jag verkligen rekommendera, en massa fina märken både till v´barn och vuxna!

Hoppas att du får en lugn och skön ledig dag imorgon!

P.s Peter har köpt sig en motorcykel :-) D.s

KRAM

Helen sa...

Grattis från mig.
Håller med, skitdåligt av vårdcentralen att inte ta emot er tidigare. Håller tummarna att det nya funkar.

Ha en himla bra helg

kram från oss