måndag, maj 10, 2010

1.a parkett

Igår hade Milo lite högre feber så han fick vara inne det mesta av dagen, stod i princip bara ute när han sov middag och när vi gick en runda med vagnen på senare eftermiddagen.  Här sitter han och äter banan och tittar när pappa oljade altangolvet. Lite trist att inte få hjälpa till tyckte han allt.

Vi är hemma idag också och Milo kommer vara hemma från dagis hela veckan för hans ögon är inte bra alls. Jag ringde BVC i morse och fick rådet att ringa barnmottagningen, dom hänvisade mej till vårdcentralen eftersom han var en -08. Kö kö kö...jobbigt att ringa vårdcentralen men när jag fick tag på dem så fick vi inte någon tid för vi fick ge det iaf en dag till! Jaha? Jag tycker synd om Milo som är så irriterad i sina ögon, han har haft en vecka precis och behandling i 4 dagar och då borde man väl kunna se en tydlig förbättring.
Så här ser han ut nu på morgonen och då har vi ändå tagit bort det värsta så han kunde öppna ögonen.

Vi får ihop veckan så jag ska vara hemma idag, mormor och Linette hjälps åt tis-onsdag och sedan är vi lediga torsdag och Jörgen även på fredag.

Han är vid gott mod, blir fort trött men leker därimellan.
Här har vi en farlig korkodil som jagar sin mamma:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Stackars Milo!
Hoppas att ni får tid till Vårdcentralen så att de kan titta på hans ögon.
Pust, vad mycket jag har att göra... men nu börjar jag faktiskt se en ljusning. Idag ska jag och Felicia och Filippa "spring" Vårruset i Vänersborg :-)
KRAM och hoppas att Milo snart kryar på sig!

Helen sa...

Vad trist att inte få hjälpa pappa.

Är ens barn sjukt vill ha man en doktor direkt, inte vänta och vänta.
Håller tummarna att det går över snart

kram på er