måndag, april 19, 2010

Varje dagisdag

Varje dag som Milo varit på dagis får jag berättat om olika showiga saker han hittat på. Där är han minsann inte det minsta sur och gnällig, lite orättvist är det allt! Fast jag ska ju vara glad för att det går så bra för honom att vara där.

Ny rutin som Milo tagit fasta på. Här ska läsas kvällsaga och det är bara en bok som gäller och det är Jättefisken med Lilla röda traktorn. Detta är viktigt och sedan måste boken ligga sidan om honom och nanna. När vi kommer till sidan där fisken fångas så ska han "lama" den(krama) Visst är dom goa dom små trollen?
Idag var Milo trött tidigt och sov strax efter 19, skönt för det har varit lite krångliga kvällar på sistone.

Nu har jag suttit på ett par minuter och funderat på vad jag mer ska skriva och kommer inte på något. Ibland skulle jag vilja ta upp något ämne men då står det alltid still i knoppen. Jag är inte så bra på sådant tydligen. Något jag i och för sig funderat på är vem som läser i min blogg för jag kan ju se att många är inne till antalet visningar men jag vet inte om det är samma personer som går in flera gånger eller om någon jag inte vet är här. Skulle bli jätteglad om ni alla ville lägga en stämpel och kommentera i detta inlägg:)

8 kommentarer:

Anna sa...

Hej Marie, det är bara jag som är inne. Händer att jag är inne fler än en gång, men bara för att kolla nya inlägg :) Tack för igår, nästa gång får vi inte vara så trötta. Kram Anna

Jost sa...

Jag kikar ju in nästan varje dag;)!

Anonym sa...

Jag läser också din blogg varje dag syster:) /Kram Heléne

Anonym sa...

Mamma kikar in lite senare på kvällen innan datorn stängs ner. Bara för att se hur er dag varit och för att följa lillgrabbens utveckling. Titta på hans gulliga foto som klistras på näthinnan för natten. kram

Helen sa...

Leo och hans mamma följer Milo.
Här har vi oxå haft tjorviga kvällar. Det var så skönt när Leo antingen:
- sa till att han ville gå upp och nana och la sig snällt
- satt i mitt knä och somnade efter vällingen.
Men detta funkar inte längre. Skrik och gråt bara, men det går väl över.

Malin sa...

Hej!!
Malin här brukar kika in varje dag ;-)
Du skriver så bra!!
Kram till er från oss

WWmor sa...

och jag är oftast inne varje dag och läser också.. !



Kramis..

A-K sa...

Jag(och Filippa) är inne flera gånger varje dag :-) Filippa kommer ju och säger att hon ska titta på "Mima" så då går vi och tittar på alla fina kort på Milo! Hihi... när du visar din Berry Dress flera gånger säger Filippa "klänning" och sedan "Mema klänning" :-)

Visst gjorde jag ett klipp på vagnen! Nästan halva priset :-) Det är en 2009:a, men det spelar ju ingen roll!

Hoppas att magsjukan snart går över!

KRAM