tisdag, april 20, 2010

De hengnar mamma

Ja det talade min pratpelle om för mej när vi kom hem från dagis, det regnar mamma. Tänk vad han pratar på, det är otroligt i mina öron. Ibland förstår jag inte ett dugg men oftast så är han så pass tydlig att vi kopplar vad han säjer.
Idag slapp jag tjat om att vara ute när vi kom hem, kan grabben känna av dåligt väder tro:)? Inget tjurande inne heller så summeringen av kvällen är bra, än om jag somnade när han skulle nattas, fast jag vaknade en timma senare.
Milo var snabb in i säng ikväll för han skulle läsa traktorn, jag märkte direkt att han var för piggelin för att somna och då lägger jag inte ner tiden på att få honom att slappna av i sovrummet, vi gick upp igen och 20 minuter senare var han akut trött och somnade snabbare.

Min arbetskollega sedan 9 år tillbaka sade upp sej idag, tråkigt för vi har ju trots allt kämpat ihop i många år. Fast hennes nya jobb blir kanon för henne.  Jag snart ses som en raritet på jobb, jag och en annan:-o. Jag lär aldrig komma därifrån men samtidigt så trivs jag för det mesta och jag är nöjd med lön och min 78% arbetstid.

Jag måste vara inne i någon märklig period! Jag är ståndaktig hela dagen från sötsaker och kakor men så kommer kvällen och helt plötsligt straffar jag mejsjälv med att stoppa in en hel massa onödigt! Ska berätta en helsjuk sak. Vi hade ett wienerbröd kvarglömt från i lördags, det var torrt och hårt och en normal person skulle slängt det redan dagen efter. Vet ni vad jag gjort när jag kom hem, jo åt så gott som hela och det var inte ens gott ju!!! Varför? ja jag vet inte varför men jag blir less på mejsjälv. Kan man bli deppad för mindre? Är det fler än jag som kan göra sådana här sjuka saker?

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja det hengnar ikväll och i morgon också förmodlingen. Jag har bestämt att mina syföreningsdamer ska ut och röra sig i morgon. Det går en runda i l-krona med ledare ifrån Friskis på 3 km. Efter det blir det kvällsficka med fibrerbröd och andra sunda saker.. DOM VILL HA KAKA OCKSÅ !! får baka en morotskaka. ha. Jag ska berätta för dig om en kurs i vägning och näringslära,kost o motsion som startar den 28 april. Häng med och skärp dig !!!! Du kommer att må toppen. Kram kuesen heter Weight Loss. vad har du att forlora!

A-K sa...

Ja du... sådana där sjuka saker kan jag också göra... det är du absolut inte ensam om!
Vilken pissig dag jag haft... BLÄ!
Visst är det kul när de små babblar på :-) Filippa snackar som bara den och det mesta förstår jag faktiskt!
KRAM

Helen sa...

Önskar att leo oxå var lite "väderkänslig", han vill vara ute jämt känns det som. Kul att Milo pratar meningar nu, även om inte allt är begripligt.

Är man sugen på sött så är man. Jag har själv tagit upp resterna av en chipspåse från soporna 2 dgr efter jag slängde den där. Inget jag är stolt över :-)

kram

Unknown sa...

Sötelöken! Miriam snackar nästintill ingenting. Ja alltså hon snackar oavbrutet! Men inget man fröstår. Har ett tiotal ord sådär.. Tråkigt :( Ja du.. både en och två saker har slunkit ner när skåen är tomma på godsaker. Oftast brukar det vara veckan innan lingonveckan idiotin är som värst här hemma. *suck*