söndag, april 18, 2010

Någon som vill ha en hund? Vi ger bra betalt;-)

I så fall har vi en som fått upp snushornet för någon löptik i området. Han vankar av och an och gnyr konstant. Skitjobbig rent ut sagt! Sådant här märkte vi inte av när vi bodde på förra stället för där var inga tikar i vår närhet.


Lördagen i stort. Milo vill bara var ute just för tillfället. Vi gick ut vid halv nio på morgonen och han kom inte in förrän 16.30, strax innan jag skulle skjutsas in till stan. Han ville inte ens komma in och äta utan skulle sitta ute.

Nu ska jag erkänna min panik jag fick igår när jag skulle klä mej. Började med tunnstruporna jag kötp, ni vet sådana som skulle hålla in magen lite, dom gick sönder direkt, hade bara fått i ett halvt ben:( 99 kr och sådan skit, jag ska faktiskt klaga för dom var i min storlek men hade aldrig gått att få upp i helt tillstånd!
Jaja nog om det, jag fick ta ett par andra jag hade och fick hoppat i klänningen, jättefin...men...för fin kände jag. Jag rådfrågade Jörgen men ni vet hur karlar är. Ringde Linette som jobbade. Kom in och hjälp mej NU ochhon var så rar och sprang in till oss:) På med tre olika stilar och det blev det hon valde, en gammalrosa tunika, jeanskjol och den gammalrosa underkjolen som stack fram. Bruna stövlar till detta och min Grandma coat. Hon tyckte också att klänningen var jättefin men för fin till den tillställningen och hon hade rätt. Dom flesta hade tunika/byxor och sedan var det dem med tantvarning på och det var ju då en helt annan typ av klänningar.

Vi var några stycken som träffades på Tycho(pub) innan festen och det var så roligt att träffas. En av tjejerna hade jag kunnat vara förutan men hon har varit speciell i alla år, inte elak men en svarthårig bimbo som är väldigt fin i kanten..hihi lustig förklaring va?
Väl på festen träffade jag massor av gamla kompisar och roligast av allt var att Åsa, min bästa barndoms och ungdoms väninna. Vi snackade och skrattade och lovade varandra att fortsätta vår kontakt framöver och det tror jag nog vi kommer också.
Jag hade jättekul hela kvällen och lite över ett så kom Linette och Besim och hämtade mej. Dagen till ära så fick jag vakna 06.00 av en riktigt sur son, han trodde nog att pappa fortfarande skulle sova bredvid. Jag fick gå upp och sätta mej med honom för han bara grät. Kul att gå upp 6 när man kom i säng vid 2! Jag är lagom seg idag och sov en timma i middags men sedan skulle vi hem till Anna och Svante när Milo vaknade så jag fick göra vid mej lite:)
Inte nog med att jag var seg, MIlo var så sur igen när han vaknade efter middagssömnen, han skrek argt/ledset och surt i 40 minuter!!! Vägrade äta middag och var hungrig. Jag fick göra välling till slut och fick i honom det sedan blev det bra...snacka om att testa mammas humör!

Vi hade en go stund hos A o S och det behövde vi efter denna dag. Nu har vi ätit en god middag och ska inte göra ett dugg mer idag, själv skulle jag kunna gå i säng med en gång.

Alltså..nu försökte hunden sätta på katten.....nu betalar jag ännu mer för att bli av med honom;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej jag förstår att du somnade med Milo och inte kom upp så du kunde ringa mamma. roligt att du hade en kul kväll med gamla klasskompisar.
Förstår inte vad det är för sur utvecklingsfas Milo är i just nu.
Glade och goe killen ,detta känner jag inte igen. Vad beträffar Timmi så är det en naturlig fas i ett hundliv. Vi har varit trötta på Eddies pip och att det är vår märks. Han har samma känslor som Timmy just nu,sitter på altanen och piper här inne. Stå ut.

A-K sa...

Det kommer fler tillfällen för den fina klänningen! Det låter toppensnyggt det du (Linette) till slut valde :-)
Filippa är också grinig just nu... fast det beror nog mest på hennes förkylning.
Nu ska jag sova!
Nattinatti
KRAM

Helen sa...

Nej tack, vill inte ha någon vovve. Hoppas hans suktningar går över :-)

Kan inte annat än le igenkännande när du beskriver Milo nu. Igår var leo skitsur när han vaknade, likadant på kvällen men då var han för hungrig tror jag. Fick bli välling först, sen lite mat.
Att dom inte förstår att man ska äta maten när magen skriker. Sen vrålade han sig till sömns, men det gick fort. Jag hade rejält stressont i magen sen.

Vad kul att klassfesten blev lyckad trots ändrad klädsel i sista stund. Tur du fick hjälp att välja. Det blir lite lätt panik i såna lägen.

ha en bra vecka

kram från oss