onsdag, april 21, 2010

Så länge klarade Milo sej:(

Berättade ju att dagis hade magsjuka och ögoninflammation på avdelningarna. Nu har Milo åkt på magsjukan och 8 blöjbyte har vi gått igenom ikväll. Han har varit slö och på dagis hade han somnat mitt i middagen, fast då hade han inte blivit kass i magen men det var säkert ett förspel.

Detta är väl det värsta med att jobba och ha småbarn, man måste vara hemma ibland. Det känns lite dumt att själv varit hemma en dag förra veckan och nu får jag vara hemma imorgon. Jörgen får försöka vara hemma på fredag. Jädra tur att jag jobbat på bra och är helt ikapp just för dagen. Vet ju att det kan ramla uppgifter över mej på nolltid.

Det är inte lönt att klä på pyjamas på en magsjuk grabb. Fast han njuter av att springa i bara blöjan, det gillar han.
Ikväll har Lucas och Natalie och hennes lillebror varit här och fikat. Dom har fått hem en liten katt och fick en transportbox och klösbräda av oss. Det är så roligt att träffa dem för det blir inte så ofta. Det är ju så när alla har fullt upp med jobb och kompisar.

Imorgon kommer 14 ton bergkross hem till oss så nu har maken lite småpyssel att fixa med ;-) Ska bli så skönt att få gjort vid uppfarten i sommar, det skulle ju varit gjort men ett stort projekt på 270 kvm drar man sej lite för.

1 kommentar:

WWmor sa...

Stackars Milo! Hoppas han kryar på sig fort!!

Men hallå.. har ni en GARAGEUPPFART som är 270kvm!!!?? vilken liiiten!! hihi!!

Kram