torsdag, april 22, 2010

Uschanemej!

Milo är inte på topp. Han kräkte ner båda sängarna i dubbelsängen sent igår kväll så det var bara att ta tag i en nerkräkt son som fick duschas och sedan alla sängkläder, skura madrasser och t o m resårmadrasserna för det hade klart hamnat mitt i skarven.
Vi vaknade vid 7 i morse men Milo ville gå och lägga sej igen halv 9 och sover igen. Han har feber och diarée men har inte kräkts sedan inatt. Fick i honom 100 gr välling och saft och det känns bättre än inget.


Nu får vi hålla tummarna för att jag och Jörgen klarar oss denna gången, förra omgången gjorde vi inte det.
Jag får väl gå och småpyssla här nu när Milo sover för han kräver nog mammas omsorg när han vaknar igen.

Satt och kikade på Converse skor till Milo men jag vet inte om det är en bra sko för småfötter. Har ni testat sådana på små barn, själv har jag ett par men använder dem sällan. Vet inte varför jag får känslan av tonåring när jag tar på dem, det är nog för Linette varit Converseälskare som tonåring;-)
Jag hittade såklart ett par fiiina gröna till Milo...hihi det är nog därför jag föll som en fura. Han behöver iaf ett par skor till för han har bara ett par gympa och ett par sandaler.

2 kommentarer:

Helen sa...

Nej, inte igen. Sånt ska ju vara slut när våren kommit.
Stackars Milopågen, hoppas han kan sova mycket och bli frisk snart och att du och J klarar er.

Ett elände att torka upp allt oxå.

Självklart ska han ha gröna converse, han kan ju inte bara ha två par skor :-)
Själv gillar jag dom inte, de är för platta och jag känner mig så kort då.

Kram på er

WWmor sa...

Ajajaj, stackars milo!! Inte kul att må så dåligt!!

jag vet att jag köpte converse till william, men trots att han var så smal om benen, satt de väl åt över vristen så han fick skavsår mm.. Använde dem bara någon enstaka gång, trots att jag tycker de är superfina och tuffa! Tyckte också att han blev mycket varmare om fötterna i dem än andra jympaskor..

Men de gröna du köpt var supersnygga!!

krya på sig nu lille Milo