tisdag, april 27, 2010

Rekord i toabesök

Efter en något orolig natt så gick jag upp när klockan ringde, seg som attan. In i duschen och började göra vid mej. Milo vaknade och fick sin välling till barnprogrammet Clifford och sedan brast allt för mej, jag blev verkligen akut magsjuk. Bara att ge sej och ringa till jobb och dagis, hade behövt ha en dag utan Milo men jag kunde inte ens köra iväg med honom.
Nyvaken och sitter snällt och väntar på att bli påklädd, han fick vänta länge;-)

Jag hade en sådan tur att Milo sov middag i tre timmar så jag också fick vilat för det är otroligt så matt man blir. Nu ikväll springer jag inte på dass lika ofta men bra är jag ju inte. Får nog stanna hemma imorgon också så jag inte smittar hela kontoret. Bättre att en ligger back med sitt jobb än flera stycken.

När Jörgen kom hem så tog han över Milo och dom gick ut en bra stund så jag fick vilat lite till. Jag får snart krypa in och lägga mej hos Milo för jag är så sego.


Milo fick leka med fingerfärg idag och därefter ett långt bad med en mamma som lade sej ner på badrumsmattan! Allt för en brejk!


Lite nytt till Milos garderob, Katvig t-shirt och shorts, Molo linne(35% på Elva Små Troll) och Conversen dök upp idag, otroligt snabbt. Allt var kanonfint och skorna är perfekt i längd, vi har inte provat dem för posten blev först inhämtad när Milo sov för natten men dom blir nog perfekt.

4 kommentarer:

A-K sa...

Nämen fy! Din stackare!
Skönt att du är på bättringsvägen. Jag har varit helt ur slag i ett par dagar men nu börjar det kännas som att det är på väg åt rätt håll. Jag hoppas att jag kan gå på min kurs imorgon!
Det är svårt att vara en rolig och bra mamma när man är sjuk.
Kram

A-K sa...

Glömde ju... vilka fina kläder ni fick hem idag :-)
Jag gillar det nya Katvigprintet!
Kram

Jost sa...

Men din stackare! Det är ju så hemskt med magsjuka. Hoppas nu du snart mår bättre och ingen annan behöver få den.
Kryapådejkramar!!

Helen sa...

Fy 17 vad trist. Skönt att Milo hade en bra dag och sov länge. Vila på badrumsgolv går alldeles utmärkt när man måste han nära till toan :-)
Såg på vårt dagis att magsjuka återigen stod på "aktuella listan"

Krya på dig.