fredag, april 16, 2010

Sova sova sova

Vilken otrolig tur man har ibland! Jag gick i säng för natten vid 20,30 igår med en Milo som var övertrött men som inte kunnat somna innan men som då smnade på 10 minuter, turen var att vi sov till 08,30 i morse! Det behövde sjuka mamman verkligen. Vi fick i oss lite frukost och satt och såg Milos favoritfilm Kipper. Två timmar senare var Milo hängig och jag seg som sirap så vi kröp i säng igen och somnade ett par timmar till. Jag smög upp 15 minuter innan Milo vaknade för då hade jag verkligen ont i ryggen. Kunde inte låta bli att ta denna goa bild på mitt älskade sovtroll. Att trollet då vaknade sur är en annan historia;-)

 Har fortfarande inte tagit foto på mej i klänningen utan det får vänta tills jag klär mej imorgon. Har iaf strukit den och bara det var ju jobbigt men den är allt mycket finare irl än på bilder, mycket varmare nyans och så fina små detaljer. Den blir nog bra på en klassfest, då är jag finklädd på ett lagom sätt. Satt och funderade på att denna egentligen är högaktuell i sommarens mode än om den är från förra årets kollektion. Färgen och romantiken är ju högaktuell.

3 kommentarer:

A-K sa...

Jag ser verkligen fram emot att få se dig i klänningen :-)
Den är från förra årets vår/sommarkollektion. Du kommer att bli klart snyggast på klassfesten!
Trist är ni är dåliga. Hoppas att ni snart kryat på er!

ja, det är verkligen kul att fynda när man får en jättekasse med kläder för inga pengar alls. Jeansen till mig satt perfekt!

Jodå, vi har satt upp Filippa på dagis till hösten. Vi får se hur många timmar det blir, det har vi inte bestämt ännu.

Hoppas att du får det roligt på klassfesten!

KRAMAR

Jost sa...

Hej Gumman! Tråkigt att du har blivit så förkyld. Jag är ju numera bättre från min hemska hosta men den finns fortfarande där på kvällarna.
Måste bara säja att du har underbar klädsmak. Jag blir så avis på dej när du hittar så fina kläder. Men nu ska jag göra dej lite avundsjuk i stället;) På Freeport öppnar snart Odd Molly outlet och det finns redan en Noa Noa. Den sistnämnda har ju dessutom helt ok priser. Provade en kläning i går för dryga femhundringen.....den blir kanske min om den finns kvar när jag tappat två kilo till..
Krya nu på dej!

Kramkram från Jost

Unknown sa...

Ohhh klickade du hem en sådan fining!! Jag häftade fast mina fingrar på stolen haha :D Kram gumman