söndag, april 04, 2010

Fredag-söndag

Tjohej vad påsken rullar på! Jag hinner ju inte med min dagliga syssla(blogga) och då är det illa. Jag ville blogga varje dag men tiden vill inte alltid med mej. Nu ska jag iaf sammanfatta helgen hittills.
I fredags var vi hos mormor och morfar för morfar fyllde år. Barn och barnbarn = hela huset fullt, vi är ju många men det är så härligt! Vi åt gott, jagade ungar, pratade och skrattade tillsammans. Milo var helt slut när vi körde hem och somnade gott i bilen. Vi gick också i säng direkt för vi skulle upp i tid för att köra till släktingarna i Danmark. Jörgen skulle hjälpa Carsten och bygga en altan och sedan kom farmor till dem och vi åt gott heeela dagen, kvällen till ära blev det viltsvinsstek!
Det var soligt hela dagen så vi var ute en hel del. Milo fick smak på studsmattan oc som tur var hade dom den med nät runt så man kunde slappna av lite för han fick kläm på hur man hoppar och tyckte det var jätteroligt.
Han är verkligen härlig när han står koncentrerad och räknar eeett, tåå, hoooppp. Som ni säkert förstår var han helt slut efter en halvtimmas hopp så då stoppade jag honom i vagnen och gick en runda och han somnade på 5 röda, när vi kom tillbaka höll Lilian på att förbereda mat och ville inte ha hjälp så jag tog en bok jag hade med i bilen och satte mej i solen där det var vindstilla men en sovande son sidan om mej, njöt jag? jaaaaa!

Vi körde hem i skaplig tid så vi var hemma vid 23 tiden, Milo somnade i bilen så honom klädde vi av och stoppade i säng utan problem, själv var vi helt slut så vi kröp också i säng.

Nu är det söndag och idag blir det kalasande för Pontus som fyllde 26 år igår. Stort grattis min påg! Ska bli roligt att få träffa dem och Tilda.
Just nu sover Milo middag i min säng för vi kunde inte ta någon probmenad pga att det fullkomligt öser ner ute. Han somnade på 2 minuter så helgen har tagit på krafterna.

2 kommentarer:

Jost sa...

Hej och Glad Påsk på dej/er tillbaks! Alltid roligt att kika in i din blogg.
Vi har haft en helg fylld med besök. Min kusin var ju här med sina tvillingar Wilma och Saga. Sötungar på 3,5. Dísa speciellt leker så bra ihop med dem. Skratt och stoj från morgon till kväll. Men nu är det skönt att slippa ansvaret med mat och annat. Ska inte lämna soffan och myset förrens Heimir kommer från Barcelona i kväll. Det har varit tomt utan honom.
Ha en fin fortsättning! vi hörs!

A-K sa...

Härliga bilder!
Det var overallen jag beställde :-) Då blir nog 74/80 perfekt!
Lånar bara datorn snabbt av Anton, så det blir bara ett litet kort HEJ!

KRAMAR