måndag, april 05, 2010

Det märks i bloggen att man är hemma och tar det lugnt!

Så skönt det har varit att bara var hemma! Ja förutom trippen till apoteket och mataffären som gick i ett huj. När jag stod i kön på apoteket så sa någon hej till mej och det var en av tjejerna i föräldragruppen. Hon har inte varit med det två sista träffarna och jag var inte med på den sista så jag har inte sett dem på ca 7 månader. Under den tiden hade dom flyttat och fått bebis i fredags! Jag visste inte ens att hon var gravid. Jag trodde hon skulle ha bebis men så berättade hon att hon var inom apoteket på deras hemfärd från BB. Tänk en ny liten plutt..ohh så underbart! Fast inte för oss:) vi har redan vår lille plutt och är så nöjda med att skämma bort honom. Jag vet vad skillnaden på 1, 2 och 3 barn vill säja ;-)
Slabbehans är i farten!

Som vi har ätit en massa skräp i helgen! Nu blir det ta mej f_n skärpning, jag blir så trött på mej själv och min urdåliga karaktär. Att man sedan har mage att stå och tycka synd om sej själv och gnälla över hur man ser ut är patetiskt. Näää man skulle ha sej en elstöt varje gång man var på väg att stoppa i sej något mindre nyttigt...får bli min nästa uppfinning;-)

Nu tänker jag inte blogga mer idag, tycker jag har varit duktig nog. Ha det gott alla goa!

2 kommentarer:

Helen sa...

En falköga och slappehans har vi här oxå :-)

Ja du, påskens frestelser har jag unnat mig. Struntade i att tänka på vikten under helgen, men imorrn blir det nya tag.

Ni har haft en härlig besökshelg verkar det som. Även om det blir stökigt med ändrade rutiner för de små, så är det kul att se dom med släkt och vänner.

Hoppas du är hyfsat utvilad till veckans arbete

kram från oss

Anonym sa...

Så härlig och lycklig slabbekillen ser ut. skönt att han är på gott humör. Jag fick också ett beslut med kakfritt och kalorikoll efter att jag provade sommarbyxor. Vi reser ju om två veckor till Rodus. klarade dagen perfekt det gäller att undvika kaffe kalasen fast det är flera på gång.