måndag, april 05, 2010

Där var han ju!

Den goa Milo. Märkte direkt en skillnad på natten och morgonen. Han sov gott och lugnt och vaknade glad utan gnäll och så har resten av morgonen och förmiddagen fortsatt. En busunge som är glad i hågen, så vill vi ha det varje dag:) Minns att jag sa ibland när Milo var bebis att han var en rutinbebis, alltså behövde rutiner för att må bäst. Så är det nog fortfarande för om vi är iväg på mycket med förskjutna läggtider så reagerar Milo med orolig sömn och tjuriga dagar.
Han har en plan!
Denna stolen flyttas runt dagligen för att komma åt saker som man inte får ha eller som är spännande. Oftast finns det inget farligt som han kan komma åt men visst glömmer man bort sej ibland, idag var det tvättmedel som jag hade glömt ställa undan och direkt så var falköga framme med stolen.

Regn stör inte Milo, han ville ut.
Det är ett steg till i utvecklingen och det är att tydligt tala om vad han vill. I förmiddags ville han gå ut och då säjer han -Milo ut! Idag fick vi inviga regnstället jag köpte på Tradera för ganska längesedan, stövlarna och mössan köptes på BoR rea, det passar bra nu och han kommer kunna ha det i höst också. Han har ett annat på dagis så detta stannar hemma så man slipper ta med det hem varje helg.

Idag ska vi vara hemma hela dagen, vi behöver nog det. Jag ska bara köra och handla lite påfyllning till kylskåpet och in på apoteket men det gör jag själv så går det snabbt och lätt...och vet ni vad, ibland är det skönt att köra själv. Visserligen väldigt sällan det händer.

Inga kommentarer: