fredag, april 09, 2010

"Cikus"

Ja cirkus Brazil Jack har vi varit på ikväll. Jag Jörgen och Milo. Vi var ju osäkra på hur det skulle gå med Milo men han satt snällt i vårt knä i 1½ timma. en stor prestation för en så liten kille. Han tyckte det var spännande och clownen var en höjdare och han kom in och gjorde något tokigt mellan varje show.
Hästarna var också spännande och till avslutningen började Milo klappa, då hade han förstått att man klappade ibland:)
Jätteballonger bollas ut till publiken

En av fem hundar som gör konster

Sju miniatyrhästar uppträder

15 minuters paus

Ett av clownens uppträden

Föreställningen var slut 20.30 och på vägen hem somnade Milo i bilen så det var bara att bära in och lägga honom i säng. Byte av blöja tar jag när jag själv går och lägger mej, vågade inte riskera en klarvaken son vid den tiden på kvällen:)

Jag tycker det känns skönt att det är helg nu och att vi inte har för mycket på schemat, jag framförallt behöver tagga ner lite för jag misstänker att min onda mage är stressrelaterad. Jag har haft mycket på jobb och helgerna har det varit en del på och jag är inte van vid sånt kan man väl säja.
Nu ska jag gå och krypa ner hos min goa Milo och sova gott en stund. Morgondagen bjuder på lite trädgårdsfix. Jörgen har lånat en traktor med plog så åkerplätten ska fixas och potatis ska sättas.

1 kommentar:

A-K sa...

Vad duktigt av Milo att sitta still så länge på cirkusen!
Ja... se nu till att vila dig ordentligt i helgen!
Kramar