onsdag, april 07, 2010

- bejn, böja, bajs

Milo lånar Linettes telefon

Ja det är då inte lätt för en kille på 20 månader att reda ut begreppen ben, blöja, bajs, detta är orden på att ha ont i benet när han skulle somna. Han har fått sista sprutan av tre Prevenar och har onti sitt ben, det fick han förra gången också men nu kan han visa det tydligare. Han hade svårt att somna och blev ledsen med jämna mellanrum och drog i pyjamasbenet och försökte sätta ord på det onda, stackars liten.

Jag och Milo körde hem till Linette en sväng ikväll, hon har fridag om onsdagar och vi hade inget på schemat. Håll nu i hatten vänner ;-D
Ser ni? Visst är det mirakel!

Linette och Besim har varit på ultraljud idag och fick reda på att dom väntar en liten gosse. Jag blev uppringd på jobb och hade verkligen svårt att hålla emot tårarna. Jag blev så rörd över att få veta och över Linettes glädje i rösten. Lillprinsen ska mätas om två veckor igen för han var ca 2 veckor mindre än beräknat så det blev framflyttat till den 15 september.

Ja mer än så har jag inte för dagen men det var väl tillräckligt:)  Jo förresten, tror ni man kan gå på cirkus med Milo? Jag har fått biljetter till Brazil Jack men är osäker på om han klarar mer än 2 timmar. Fast man kan ju gå om det inte funkar.

5 kommentarer:

CiliaH sa...

Ooooh en liten gosse till! Myspys! Blir helt tårögd jag med!

Kram på dig blivande mormor :) och en kram till Milo med sitt ond bejn ;)

Anna sa...

Grattis till lilla killen, hoppas Linette fortfarande mår bra. Cirkus med Milo tror jag går jättebra, han är ju en kille som klarar av att sitta still en stund. Och på en cirkus finns det ju massor av spännande saker att titta på. Skulle det inte funka kan man ju alltid gå. Vad härligt det är när dom försöker kommunicera, men det är inte lätt med begrepp. Ett ord kan ha välidgt många betydelser. Kram så länge.

Anna sa...

Tack Mie för dina ord. Dom värmer.
Hoppas vi kan ses snart. Kram

A-K sa...

Åhh... vad mysigt att L och B har fått reda på vad det blir!
Stackars lilla bejnet... visst är de söta när de försöker sätta ord på allt! Filippa tittar på kort på sin eller Milos blogg och så berättar hon om varje foto. Hennes favorit är när Milo biter sig i tårna :-)
KRAM

Annika o Vilde sa...

Ååh, en liten pöjk! Va roligt :-) Grattis både till er och blivande föräldrarna. Vilken spännande tid det blir framöver.

Här e en till liten herre som nog hade lite ont i sina bejn häromdagen, efter vaccination, stackars små bus-trollen som vi låter folk göra med dem :-)

Kram!!!