måndag, mars 08, 2010

Stolt mamma

Måste berätta min stolthet på ett par punkter.
  1.  Milo lämnades på dagis utan att bli det minsta ledsen för första gången, han t o m log och gav mej en slängpuss när han vinkade i fönstret, sådant värmer ett mammahjärta.
  2. Han blev vaccinerad sitter så fint i mitt knä och tittar när L sticker honom i ärmen utan ett endaste pip! Han fick också beröm för alla ord han kunde när han satt och pekade på olika saker i rummet, detta var på eget initiativ och L blev imponerad.

När vi kom hem idag så skulle Otto åka vagn tyckte Milo, Otto bang heter det då:)

Milo och jag bakade kokosdrömmar som inte smakade som dom skulle, jag tog bakpulver istället för hjortronsalt:-O och nog för mycket så dom blev konstiga i smaken, dom åker i tunnan. Linette och Besim kom hem på en kopp kaffe ikväll och det var Linette som först upptäckte den konstiga smaken..jaja, gravida överkänsliga ni vet.. hihi.

Milo och Nettan busar.

När jag hade stoppat Milo i säng så ringde min kära mamma precis när han lagt sej till ro och då klarar Milo inte av telefonsignalen, det har han inte gjort sedan han föddes. Han blir ledsen och kan inte falla till ro utan att jag finns i närheten. Jag fick gå in i våra sängar med honom ikväll och då somnade vi båda så jag är ganska nyvaken nu;.) somnade visst en timma.

Lite mer att vara stolt över.
  1. Maken är fortfarande rökfri och så glad över att ha slutat, ja jag med!
  2. Jag har inte brutit mitt shoppinglöfte
  3. Jag har varit duktig och ätit rätt mitt i veckorna och inte gått upp mer i vikt
Detta här med Facebook, vilket gitande egentligen! Det är ju massor av människor att vara vän med och alla ser allt man gör(tror jag) Jag vet ärligt inte vad jag gillar det. Tycker nog bättre om min blogg som jag får mer ut av. FB är ganska mycket småprat till ingen nytta på något vis, fast det fyller klar någon funktion det med. Jag känner mej nog mer privat i min blogg för det är flertalet i min vänkrets på FB som inte har adressen till min blogg:) Märkligt va? Hur känner ni?

5 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt att ha så mycket att vara stolt över! (Med all rätt också!)
Nä.. jag gillar inte FB. Visst är det kul att få lite kontakt med gamla kompisar. Men jag sitter inte och skriver vad jag gör där... inte läser jag vad andra gör heller :)
Bloggen (arna) ger mig mycket mer!

Jodå...en liten buspojken bor det allt långt där inne :)

KRAM

Anonym sa...

hej du glömde ringa din mamma! men nu när Saltön på tv är slut och jag öppnade din blogg förstår jag varför. Det gör inget. vilken fin dag med mycket stolthet du haft. Milo är en riktigt A barn. Nu tycks det som ni eller han har klippt navelsträngen en gång till.Med de menare jag inte att du ska va ledsen för de ,det är bra för er båda och barn älskar sina föräldrar över allt annat iallafall innan dom kommer till tonåren. ha ha kram på er.

Jost sa...

Hej vännen!
alltid lika underhållande att läsa din blogg. Du är så duktig och skriver så mycket. Själv lägger jag ju mest ut en bild med bara en mening till.
Jo vi har massor mer att göra. Alla furudörrar och furuväggar ska förstås bli vita. I sommar skall taket läggas om och gärna en tvättstuga byggas. Det är de små projekten.
Nu försöker jag lobba in hos maken att anmäla mej till Tjejplanet som mix Megapol kör söder över om några veckor. Han liksoom lovade att nominera mej förra året...i år då.
Men jag får nog nöja mej med min islandsresa. Det ska bli såå roligt.
FB är jag ju också med på fast jag håller nog med dej. Jag kollar mest in vad släkten har för sig och så länkar jag till min blogg emellanåt. Vet ju att många läser men det är få som lämnar avtryck i form av kommentarer... Jo det är mer privat med blogg.

Helen sa...

Klart du ska vara stolt!

Facebook.
- Mycket skit, men lite kul ibland.
- Många skriver - tycker jag i alla fall - tämligen kryptiska meddelanden som man inte fattar.
- Har blivit vän med några från AFF. Både vår juligrupp och sen många från junigruppen,där de skickade vänförfrågan till mig.
De verkar vara väldigt tighta där och skriver massor med inlägg varje dag och svarar varandra mycket.
- FB har ändrat funktioner till det sämre. Man ser i princip allt som alla gör vilket är irriterande.
Tex dagens horoskop och en mängd olika tester man kan roa sig med. Gillar jag inte.
- Det var pyssligt att ställa in under inställningar så man slapp få mail då fort någon gjorde minsta lilla.
- Men jag har släktingar och andra goda vänner "in real life" som det är kul att följa.
- Brukar lägga in små meddelande ibland bara för att "synas" lite.
- Har inte lämnat ut adressen till min blogg där. Vet faktiskt inte varför.

Testa en tid så får du se.

Men jag håller med dig, bloggandet är roligare och mer personligt. På FB ska man nog akta sig för att vara för personlig.

Kram

Anonym sa...

Hej syster!

Tycker det är kul att du finns på FB i alla fall :) Själv har jag ändrat i alla mina inställningar så man måste vara vän med mig för att se vad jag lägger upp.

Sen kan man klicka så man slipper få upp dagens horoskop och sånt.

Hur som helst det var inte det jag skulle skriva om. Jag skulle höra om ni är sugna att ses i helgen.
Kram