söndag, mars 07, 2010

Smått rastlös

Ibland blir jag rastlös på söndagar och det är ju då man borde ta det lugnt och slappa. Jag känner lite att nu måste det göras något för helgen är snart slut och jobbedagarna tar vid igen. Jag fick lite sovmorgon ihop med Milo och det uppskattades, natten har varit helt ok. Jag har försökt tänka ut något kul att göra halv dagen men kom inte på något, satt och tänkte på Skånes djurpark, något lekställe, simma, gå och fika men inget lockade supermycket så det slutade med en promenad med Milo, städade och tvättade lite, skaffade mej ett konto på facebook efter en del påtryckningar så vill ni vara vän med mej så säj till:-)

Milo har snörvlat vidare men ändå varit pigg och glad och hostan har lättat.
Här sitter Milo och kollar sina favvobloggar med min hjälp och sedan fick han hjälp med att se Leos tips, sjungade gummibjörnen och den var roligt, speciellt när bilen hoppade.

Har haft lite tankar kring Milos allergiexem som hela tiden fylls på med nya utslag. Jag har koll på att han inte äter ägg hemma och vi har lämnat in intyg på dagis men hittills verkar det inte som han fått specialmat och jag har ifrågasatt så dom ska kolla upp med köket. Jag vet inte om han kan vara allergisk mot något mer än ägg men när dom är runt 2 år kan man väl se lite mer klart och tydligt vad dom reagerar mot.

Imorgon ska vi till BVC direkt efter dagis för han ska ha sin försenade vaccination, han fick ju svininfluesan för tätt på ordinarie tid förra gången. Han ska egentligen ha Prevenar också men jag kom på ikväll att den ska hämtas på apoteket, hade jag helt glömt bort. Vi får ha en tid om ett par veckor så slipper han två tuffa sprutor på en gång.

2 kommentarer:

Helen sa...

Söndagar känns ibland som en transportsträcka till måndagen. Får oxå tankar att vi ska göra något "roligt" men det krockar alltid med mat- och sovstund eller bristande engagemang. Bara våren kommer så ....

Vispskålarna har några år på nacken. Men nu kan jag nästan ha dom ståendes framme eftersom det passar så bra :D

Facebook, ja, jag gick med för ett par månader sedan. Lite småkul sådär. Så vi kan väl vara vänner där oxå.
Sök på Helen Samuelsson. Har en bild på mig och Leo.

Natti, nu ska jag gå och sova. Leo gick frivilligt upp för trappen till sängen.

A-K sa...

Jag finns också på facebook, men jag är väldigt sällan där.
Vi har haft en väldigt lugn helg, jag känner inte av den där stressen som du gör eftersom jag kan planera att jobba när det passar mig. Men jag minns känslan mycket väl!
Hoppas att det går bra med sprutan imorgon!
KRAM