onsdag, mars 10, 2010

Så går det när man är slut

Fick inte bloggat igår och jag har giltigt skäl:) Jag somnade 19.45! Milo fick ha hjälp med att sövas i mammas säng och jag däckade också. Ska också erkänna att jag var färdig som artist för jag har blivit förkyld och har ont i kroppen både igår och idag, fast jag har jobbat ändå så jättesjuk är jag inte.
Klackaskor som låter när man går är superkul!

Milo fick letat fram mina skor jag hade när vi gifte oss, jag har inte kunnat slänga dem och letade upp lådan för jag skulle kolla spetsen på min långkjol, hade funderingar på att göra om den till en söt underkjol i kortare variant, men jag tror inte jag kan klippa i den för tyget är så vackert och har tillhört min farmor. Jag får köpa lite tyger från Stof & Stil och sy för dom har fina spetsar mm där.


Mamma har köpstopp men inte pappa minsann!
Sonen måååste ju ha en Scania jeansjacka:) enligt pappa då..hihi

Jag har ju inte så mycket att berätta om dagen för vi kommer hem, leker, plockar lite och idag tog Milo och jag ett bubbelbad för jag frös och Milo hade matrester i håret. Sedan lagade vi middag och har gjort varsin egen semla som vi ska äta nu om en stund.

Kolla in honom! Han biter på tånaglarna. Först förstod jag inte vad han gjorde men så såg jag att han skulle bita av en nagel som hade flikat sej, så gör han på fingrarna också, så fort det finns något som hakar fast på en nagel så ska den bitas av eller klippas. Jag minns min söta syster H, hon bet på tånaglarna hon med, vig som attan!

Nu ska jag gå och snyta näsan och koka kaffe:) och äta en semla!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej söta syster, ja det är frustrerande här emellanåt med uppsatsen. Men dt går ju över igen som tur är. Ska bli skönt när den är klar!

Vi kommer gärna en runda på lördag. Eftermiddagskaffe typ?

Kram

Helen sa...

Semla mums. Vad söt han är den lille tånagelbitaren.

Det är så mysigt att bada tillsammans tycker jag. Det brukar vi göra efter dagis oxå nån gång i veckan. Trist med förkylning igen. hoppas det blir bättre till helgen i alla fall.

Kram

A-K sa...

Jättetuff jeansjacka! Tycker det är kul när männen köper kläder till de små.
Trist att du känner dig hängig :( Hoppas att det snart går över!
Igår var Peter hemma så att jag kunde jobba (lite mindre) ostört. Vilket resulterade i att jag satt och jobbade mellan 07.00-00.00, i 17 timmar! Peter tog hand om alla skjutsningarna och jag fick gjort mycket. Det är bokslut nu. Pust!
Men idag ska jag med gott samvete ta lite ledigt och åka iväg en sväng till Torp.
Vad söt han är den lille nagelbitaren :)
KRAM

Anonym sa...

Ha ha tänka sig att så fort jag såg vad han gjorde så fick jag flascbacks :) Jag gjorde ju likadant men idag kan jag inte haha helt omöjligt!!
Tuff jeansjacka till Milo!
Jaså du har blivit förkyld,vad tråkigt.
Ikväll ska jag jobba,känner inte för det. Var på bio igår m väninnorna o det tålde jag inte ,sååå jädrans ont idag bara för att jag satt två timmar i biostolen,helt sjukt!
Förs.kassan har ringt idag o enligt min läkare så skulle jag vara fortsatt sjuksk. ett tag till så nu blev jag kluven för var inställd på att jag måste börja jobba fullt!! Får tänka lite på det igen då!
Kram o vi får nog snart ta o fika tycker jag:) Saknar er /syster H