måndag, mars 22, 2010

Pappas gener

Milo älskar att få sitta i pappas lastbil!

Bra natt, bra morgon, bra dag, bra eftermiddag och en bra kväll, visst är det härligt! Jag blev satt på prövning på jobb idag, första dagen med exporten ensam för H har tagit semester en vecka. Var smått förvirrad i morse men fick sitta i lugn och ro från telefonen så jag fick benat ut vad jag skulle göra. Jag måste erkänna att jag var fullkomligt nöjd med mej själv när jag gick hem:)
Milo hade varit glad på dagis idag och när vi kom hem gick vi först en runda med Timmie och sedan ut i trädgården en timma. När Jörgen kom hem så glömdes jag bort för då fick Milo sitta i lastbilen och han blir helt till sej av lycka. Jag sprang in och hämtade kameran och Milo hojtade glatt åt mej från bilen, goa unge!

Middagen passade lille herrn, kycklingsoppa med curry och creme fraich, så god! Jag mitt pucko har varit så duktig med mat hela dagen och skulle dra igång projekt nedgång(IGEN!) och när jag då ska dricka kaffe nu ikväll så nog tusan tar jag en snickersglass till, attan osså! Nej nej inte gräva ner sej, imorgon blir det banne mej ingen glass. Jag ska ner 4 kg på 4 veckor!!!! ska ska ska. Varför? Jo jag ska på klassträff och vill ha bort lite av denna svullna mage som gör sej så illa i kläderna. Såg ett foto på mejsjälv som Jörgen tog häromdagen, bakifrån med bara ärmar. Dom är inte fagra, jag har ärvt min gamlamormors ärmar. Dom går inte ens att träna snygga, jo lite men jag får stå ut med gäddhänget resten av livet hur mycket jag än går ner. Hade man nu bott i USA så hade man säkert varit opererad, men nu gör jag inte det och därför är det slutgnällt nu;-) Jag har andra kvaliteter....eller...jo mitt hår tycker jag om, alltid något. Jag tror iaf att jag är snäll och oftast glad.


3 kommentarer:

A-K sa...

Men du... det finns massvis med dig som är fint! Tycker åtminstone vi som ser dig från det här hållet!

Vad glad och stolt Milo ser ut där han sitter i pappas lastbil :) Härliga bilder!

Vad härligt det låter att ni båda haft en så perfekt dag! Ja, jag är ganska nöjd med vår dag också!

KRAMAR

Helen sa...

Liten kille i stor bil. Tror inte Leo skulle våga sätta sig i den :-)

4 kg på 4 v är mycket min vän. Alla kommer säkert titta på ditt hår och inte magen.

Klassträff. Det hade jag oxå räknat med. Var för 10 år sen och det var skitkul. ca 20 av 28 stycken var med. Så kom inbjudan nu till våren, alla skolor i Södertäljer som gick ut 9;an 1980. Men inte en jäkel från min klass har anmält sig, snopet. Och inte vill jag komma själv från min klass.

Kram

Gunsan sa...

Du är en underbar gullig människa precis som din syster...kram