lördag, mars 06, 2010

Lite snuvigt och hostigt

Milo är ju oftast en glad kämpe när han är förkyld och det är faktiskt ganska skönt, visst kan han vara gnällig men ibland tror man han bara är sjuk nattetid. Han hostar mycket om natten och näsan är helt täppt men på dagen hostas det och näsan rinner men han är ändå pigg och glad.

Vi har gjort lite av varje idag. Vi började med att vakna av en halvtimmas hostning kl 06.15, mindre kul en lördagsmorgon men vad gör man? När vi hade fått i oss frukosten så gick Jörgen igång med att byta bromstrummor på lilla bilen och sedan tog jag och Milo oss en tur med vagnen för att han var trött redan vid 10-tiden, han somnade och vaknade av hosta efter 1 timma. Under den tiden fick vi satt ihop nya bilstolen som jag hade tvättat all klädsel till. Dammsugning hanns också med och annat plock. En sväng till Ica Maxi stod på nästa punkt och när vi kom hem så kom Lucas och hämtade Timmie för han skulle ut på Järavallen och motionera och grilla korv med ett par polare.
Jörgen tvättade nya bilen och jag och Milo tog vagnsrunda nr 2, mer trött son.
Nu ikväll har vi varit på middag hos mina föräldrar och sett på gamla super 8 filmer från början på 80-talet:) Hihi som man såg ut! Vi kom fram till att Milo inte är helt olik Pontus som liten och då har jag fått lite rätt i att Milo har drag från mej också, inte bara pappalik.
När vi kom hem så däckade Milo på 2 röda, hoppas nu han slipper hosta halva natten.
Jag får nog tusan också ta och gå i säng tidigt för jag håller inte så bra när jag inte för sova ordentligt under flera dagar.

1 kommentar:

Helen sa...

Usch, det gör riktigt ont i bröstet på en själv när dom hostar så hemskt. Barnvagnspromenad är nog bra för både mamma och barn. Tog en med Leo i torsdags. Men sen vet jag inte om man ska ta ut dom i minusgrader när det hostas så.

Oh, jag har super-8 från jag var liten, 60-tal du vet, som nu är överspelat på VHS, Tror det går att överföra till DVD oxå. Ingen bra kvalité men kul ändå. Har med morfar och farfar och farmor.

Nu får vi hoppas på en bra natt både du och jag, för oss och småkillarna.

Ha en bra vecka

kram