söndag, mars 14, 2010

Kul dag

Milo på väg ut till bilen.."Va, båtta!?"
Bilen stod inte i garaget när han kom ut där.

Både jag och maken har slagits av hur stor Milo blivit med en gång. Han pratar och beter sej annorlunda, mer snusförnuftig på något sätt. Spännande period väntar har jag en känsla av.
Vi skrattade lite åt honom igår kväll, han skulle gå förbi Timmie som låg och sov på golvet intill soffbordet, det var trångt och helt plötsligt säjer han, - Akta Mimmi!, så klockrent i ton och uttal:)

Vi har haft fullt från det vi vaknade idag. Tidigt i förmiddags körde vi in till Karlslundsparken och mötte upp Anna, Svante och Lukas. Det är en jättestor lekplats och där finns även en minidjurpark med getter, grisar, ankor/gäss och kaniner. Mycket mysigt ställe i lövskogen. Vi fördrev ett par timmar där och grabbarna njöt av att få testa alla olika saker. Tröttheten tog vid och vi åkte hem varochen till sitt, Milo sov i tre timmar och åt sedan som en häst innan nästa tripp. Nu var det iväg för att handla välling som jag hade glömt i fredags och nu var den helt slut. Vi åkte hela familjen och fick även handlat lite mer mat som behövdes.

Hem och laga middag, bada med Milo och sedan stoppa honom i säng. Jag har försökt mej på lite blogglayout men något har hänt, jag kan inte ändra bakgrunden, hade fått in en jättefin som passade till headern men så skulle jag bara testa en annan och därefter så är det kört, det går bara inte och jag gör precis som jag alltid gjort:( Den får se ut så här till jag har fått rätt på felet. Headern blev jag lite osäker på när jag tittade på den, ser kanske för utstuderad ut, ja ni vet man är rädd för sådana som gillar "nakna" barn och Milo sitter kanske lite märkligt..ja jag vet inte. Säj vad ni tycker snälla för jag gör gärna en annan med mer kläder.

2 kommentarer:

Helen sa...

Katastrof är det om vällingen skulle ta slut. Det aktar jag mig noga för.

Jag tycker headerbilden på blöjmilo är jättefin, inte alls för utstuderad.

Låter som en härlig dag ute i parken med djur och lek. Det måste vi oxå ta oss ut på i vår. Men mamma tycker fortfarande det är för kallt. Vill ha sol och värme.

Godis har inte leo fått men fikabröd mular han gärna i sig. Går ju inte att säga nej när vi andra äter. Tur att vi inte fikar alltför ofta :D

Klä om stolar ja, har 7 stycken efter pappa (den 8:e föll i bitar och är kastad) som jag ska måla och klä om. Vi har 4 vid rumsmatbordet och de andra fall man är många. Men det får bli i vår när jag kan hålla till ute.

Hoppas förkylningen släpper och att veckan blir bra.

kram

A-K sa...

Jag tycker att headern blev jättefin! Inte alls utstuderad :)
Ja... de små har verkligen tagit ett stort skutt i utvecklingen nu det senaste! Jag tycker att det är jättehäftigt att få vara med om det ännu en gång. Och när jag sätter det i perspektiv hur Anton var, som kunde alfabetet utantill när han var 18 månader, tror mna ju knappt att det var sant så här i efterhand.
Filippa har också börjar med två och tre-ordsmeningar.
Vad mysigt det lät med er utedag! Vi har precis kommit hem från rytmiken! Filippa älskar att sjunga och dansa!
Nu ska jag mejla dig!
KRAM