måndag, mars 01, 2010

Full koll på mamma

Idag har Milo haft en sådan dag där han knappt kan vara utom räckhåll från mej, orolig och mammig. Han kunde inte somna själv så jag fick natta i våra sängar. Sådana dagar är ganska jobbiga för jag kan inte göra något vettigt. Dagen har bestått i att leka, gulla, bada ihop med, laga mat med en Milo på höften och sedan natta. Jörgen lyckades underhålla honom i ca 20 minuter innan han igen saknade sin mamma som fanns i rummet intill:)
Det gick kanonbra att lämna på dagis men han hade varit ledsen och saknat mej under dagen. Han är väldigt känslig för om andra barn gråter och där hade varit ett par sådana ledsna barn idag.
Det blir bättre imorgon, eller hur?
Nu kommer jag och tar dej mamma!
Ser ni den ihopvikna trasmattan bakom honom? Den är han jättestolt över att kunna hoppa ifrån, ca 5 cm högt! :) Det ni är den nya Stefan Holm;-)

Nu ska ni höra här...jag har infört köpstopp framöver denna månaden och det ska jag jäklar i mej hålla. Jag har handlat Odd Molly kappan och ett par OM strumpor på Tradera till mejsjälv och till Milo ett par NS jeans och NS shorts från vårens nya, anledning var en 25% rabatt jag fick. Men nu är det broms pga av en viss bil (inte den nya då) som åkte på lite reparationer som vi inte räknat med, en elräkning som var hög och lite annat smått och gott. Påminn mej då och då under månaden.
Fick förresten hem Milos lila softshelloverall och den var kanonfin i färgen.

1 kommentar:

A-K sa...

Aha... ett par strumpor också ;) Nu är du snart fast!
Milo ser glad ut iallafall!
Det är ju så kul att shoppa... fast ibland måste man ju dra i handbromsen.
KRAM