tisdag, mars 02, 2010

Jaha..vad ska jag skriva idag då?

Vardagarna sedan man började jobba är ju lite tråkiga jämfört med när man var hemma. Idag bröt vi mönstret och körde och handlade mat på Ica Maxi direkt när jag hade hämtat Milo. Hade också några Tradera paket som skulle skickas så dom kom också iväg.
När vi kom hem hade maken dammsugit, bytt kattlådan och dammat. Behöver jag kommentera min känsla? Han håller även helt rökfritt fortfarande och jag är sååå stolt över honom!
Vi åt rester av en kycklignsoppa som vi hade igår, supergod måste jag själv säja, potatis, morötter, purjo, kycklingfilé, röd och gul curry samt en burk creme fraich. Så enkel och så god!
Sedan gick vi in och hälsade på Besim en sväng, Linette var magsjuk och jobbade inte, ringde henne när vi kom hem och hon var bättre igen.
Milo skulle i säng och allt går bra till han har legat själv i sin säng ca 10 minuter, då blir han ledsen och det slutar med att jag får gå och lägga mej med honom i min säng. Han är så extremt mammig så jag inte ens kan gå in i ett annat rum just nu, detta tycker jag kan gå över snabbt för det är lite enerverande, visst är det gulligt att han älskar sin mamma men det blir lite för mycket av det goda:)

Shoppingförbudet är klarat med 1 dygn..hihi Dock längtar jag efter det som ska komma i brevlådan. tror jag får min Grandma Coat imorgon, kanske strumporna också och frågan är om inte Milos NS byxor också dyker upp.
Dessa två par är beställda åt Milo. Dom ljusblå haremsjeansen hade vi förra årets typ och dom var så mjuka och sköna i tyget så vi kör med årets också. Shortsen har jag inte testat innan så det ska bli intressant, nu är han ju större och då passar jeansshorts bättre. Förra sommaren blev det mest velourisar. Fast jag kommer fortsätta sy samma i sommar också för dom var kanonbra på.

1 kommentar:

Helen sa...

Ja, det är verkligen blandade känslor inför en mammig liten kille. Mysigt mot jobbigt.

Fast om 15 år när vi vill kramas kommer de att springa iväg bara :D

Du berättade om din lillebror vid ett tidigare tillfälle och det är verkligen sorgligt och jag förstår din inställning till magsjuka. Man kan inte låta bli att tänka om läkarna kunde gjort något annorlunda då.

Nu är vi av med kräkningarna men han har blivit förkyld. Ingen bra vecka för vår ärta kan man säga.

Har börjat titta lite på shorts till Leo men jag vet inte storlek. Nu har han 80 i byxor, räknar med 86 till sommaren men törs inte lita på att det räcker. 92 känns enormt stort.

Kram