onsdag, mars 31, 2010

En teaterapa!?

Dagis påstår att vi har en teaterapa! ;-) Dom undrade om vi hade skådespelartalanger i släkten. Nej inte vad jag vet, vi har dock flera med talets gåva (känn dej inte träffad mamma, hihi) Tydligen så har dom roligt och skrattar gott åt Milo varje dag, han har så många minspel som är talande. Och sedan filmar han lite också, ni vet låtsasgråter med att ta händerna framför ögonen och *gråta*. Ja det är en massa dom berättar varje dag. Vad ska det bli av mammas lille gosse tro?

På väg ut och ska leka i sandlådan med nya räfsan.

Milo har börjat bli klockren i sina svar om vad han vill och inte vill, det är Nej och Jaaa som svar. Idag sa han Milo ut och gick och tog jackan och skulle klä på sej. Jag tror snart han härmar alla ord vi säjer, så känns det i varje fall. Det gulligaste är - Lama mamma *krama mamma* då finns ingenting på jorden som kan få mej ur balans.

Det har varit en vanlig dag här och inget spännande har hänt. Jo deklarationen som visade fina siffror till kontot, både för mej och maken och i år bör vi få dem för vi har inget att fylle i. Förra året blev en stor besvikelse och jag har inte ens fått utrett varför det blev så, husförsäljningen förstår jag men inte summan. Har försökt nå mäklaren för hjälp men inte lyckats och sedan ärligt glömt bort det igen.


2 kommentarer:

Anna sa...

Vad det är roligt när dom börjar prata, Svante kommer mer och mer. Han är ingen teaterapa men härmar Magnus när han lägger sig i sängen, Zzzzzznark, låter det. Kul med lite extra pengar, finns alltid hål att stoppa dom i. Hoppas ni får en trevlig helg, om ni är hemma kanske vi kan träffas någon dag. Kram

A-K sa...

Kul med positiva siffror på deklarationen... det fick inte jag :( Fast det visste jag ju, men ändå tråkigt att se det på print.
Filippa pratar också massor och är precis som Milo väldigt bestämd med "JA" och "NEJ".
KRAM