onsdag, februari 24, 2010

Nu släpper jag bomben

Nu ska jag berätta vad jag ruvat på så länge:) Jag ska bli MORMOR. Min älskade dotter ska bli mamma runt den 31/8. Dom är så lyckliga över att bli föräldrar och nu kan dom njuta fullt ut. Linette har mått lite si och så första tiden med illamående och totalt trött, nu är hon bara hungrig hela tiden;-)
Ser ni den lilla söta magen, väldigt liten men Linette tycker att hon är tjock och fet just för tillfället. Den perioden minns man ju själv, när kläderna stramade men man såg inte gravid ut. Man kunde börja tjuta över att man inte hade några kläder när man skulle bort osv...
Det ska bli roligt att följa med dem på deras resa till föräldraskapet. Grattis igen L&B!


Milo hjälper till att göra fruktsallad

Idag var lille herrn supertrött när jag hämtade honom och gnälligt värre. Inget var kul förrän Linette kom hem, då vaknade han till liv lite. Han har sovit som en kratta två nätter på rad men jag hoppas på en bättre natt idag, han somnade på studs iaf, alltid något.


Denna är härmed beställd och jag gick mot strömmen och valde den sämsta färgen men jag gillade denna beiga med blekt rosa ton. Snyggt till jeans! Jag hade ändå inte tänkt ha den till vardags så jag tog vad hjärtat ville:) Nu ska vi hitta några snygga skor till denna. Vad säjs om ett par fräcka naturfärgade remmatofflor eller något romantiskt, texten bak på kappan är i ljusbrunt. Jag får ge mej ut på "tigerjakt".

10 kommentarer:

A-K sa...

Hälsa Linette att jag är jätteglad för deras skull!
Och du är den ärtigaste mormor/farmor jag känner!

Vad stor Milo ser ut! Han har klippt håret eller hur?

KRAM

Anonym sa...

Än en gång grattis till Nettan och Besim! Såååå mysigt och jag är jätteglad för deras skull. Det är så härligt med alla bebisar som poppar opp i familjen :)

Du kommer att bli störtläcker i kappan.

KRAM

Unknown sa...

Heeeej HÄR är du ju! :D haha jag har kollat i fel blogg :D Tänkte faktiskt på dig häromdagen. Grattis!! Vad roligt! Ohh jag är SÅ bebissjuk!!

Jost sa...

Men grattis blivande mormor!!!
och ett stort grattis till Linette och Besim också. Vad spännande att få barnbarn och påfyllning av bebisdoft...
Just idag har vänner till oss fått en liten dotter..därför får jag också snart snusa bebis;)!

Helen sa...

Ja gissade faktiskt att det var det som var hemlisen. Jättekul, grattis. Då blir det en liten till i familjen.

Självklart ska man välja med hjärtat. Den ljusa blir fin, speciellt till jeans som du skriver. Man behöver inte alltid ha "praktiska plagg i praktisk färg". Hoppas du kommer bli helnöjd.
Hum, kanske oxå ska se mig om efter nåt fint till våren. Min garderob är FULL med just praktiska jackor :-)

Visst är det kul att våra små vill hjälpa till i köket. Det blir stökigt men så mysigt. Igår gjorde jag wok på lövbiff och leo han öppna köttpaketet och lägga bitarna i en kastrull medan jag bara vände ryggen till!

Kram

Anonym sa...

Såja nu börjar det ju synas på lilla snäckan:)
MORMOR ja visst låter det fint ha ha
Och hoppas att alla känner glädje m LoB nu,de är ju sååå lyckliga:)

Hmm kära syster,koftan.....den måste vara dyr men hur som helst så ta en medium så jag också kan ha den hahahahahahah PoK /H

WWmor sa...

Ahhmen Stora grattis kramar till "mormor" !!! Gud så kul, med nästan jämnåriga kusiner och far-morbröder!! ;-)

Claes funderar om han kommer hinna bli morfar innan Wiktor flyttar hemifrån. <(eh, kan erkänna att han ibland är lite trött på barn.. han har haft barn sen han var 20)
Jag ser bara fram emot att få bli farmor och bonus-mormor

Supersnygg blir du i kappan!!

Och lillepågen.. så söt där han hjälper till i köket!!

kramis..!!

Gunsan sa...

Supersnygg....men låna inte ut den till Helene...alldeles för dyr för henne haha.....kram

Malin sa...

Massor av grattis!
Kram Malin

Anonym sa...

Ja hon står för vår tradition i släkten för .Linettes gammelmormor var 20år då hon födde mig (linettes mormor) jag va 20 år när du föddes. du va 20 år när du fick ditt första barn(Pontus) Linette bli 20 år när hon får sin baby. Alla qvinnor i 4 generationer tillbaks var 20 år. Intresant eller hur! Lycka till för den nya familjemedlemmen. bestemor laila