tisdag, februari 23, 2010

Kopparbröllop

Idag har maken och jag kopparbröllop. Jag hade själv ingen aning om det förren maken kommer hem med en blomma och svärmor hade skickat ett kort från Danmark. I Danmark firas detta med stor fest och uppvaktning men vi är lite diskreta, eller jag är. Jag visste inte ens att det firades!? Gör vi sådant här i Sverige? Tell me please.
En dålig bild som jag tog från ett foto men håll till godo. För 12½ år sedan gifte vi oss. Maken friade på ett lite annorlunda sätt. Han körde export på den tiden och var bara hemma på helgerna i princip. Jag ville gärna gifta mej med honom men han tyckte inte det var själva giftemålet som talade om att man älskade varandra, visst hade han rätt men för mej betyder det att man hör ihop och önskar att leva resten av livet tillsammans.
En dag mitt i veckan ringde Jörgen hem och sa åt mej att ringa och boka tid hos prästen, det var hans sätt att fria:) Söta älskade make! Vi gifte oss den 23 augusti, samma dag som Jörgen fyllde 40 år. Det var 28 grader varmt, tufft att ha en hel brud/brudgums-stass på sej men vi fixade det. Vi hade en hejdundrande underbar fest som vi alltid vill minnas.
Älskar dej Jörgen!

Dagen till ära så åt vi oxfilé plankstek inne hos Linette och Besim, det blev t o m en öl och starkcider. Milo tycker det är jätteroligt inne på pizzerian, kunder som han charmar, busa med Nettan och Besim, han får alltid glass och gillar att springa och smågreja med allt möjligt.
När vi kom hem igen skulle han i säng men det gick inte som planerat(för andra kvällen på rad) orolig och så svårt att koppla av. 20.40 somnade han först och då hade vi hållit på från kl 19. Jag fick lägga honom i våra sängar och vänta ut honom, till slut låg han och sparkade i luften precis innan han somnade, då är hjärnan på högvarv.
Fick en ny arbetsuppgift på jobb idag, koordinator för marknadsföring. Blir nog inte så stor grej men jag ska hålla ihop alla personers olika uppgifter och kalla till möte mm, detta har jag inte jobbat med tidigare så det blir ju lite av en utmaning för mej.

5 kommentarer:

Jost sa...

Ett STORT!! grattis till bröllopsdagen.

A-K sa...

Nu blir ju jag nyfiken på vad du var nyfiken på :)
Jag har aldrig hört talas om att man firar 12½ år... de är allt bra lustiga danskarna!
Gott med god middag och så hade ni ju krypavstånd hem ;)
Vi firar 12 år den 11/3 :)

KRAM

Anonym sa...

Stort grattis till er:) Kram Heléne

Anonym sa...

Grattis, hoppas det blir minst lika många år till... ;-)
Kram Malin

Anonym sa...

Ja man ska ta alla tillfälle till att fira och ha kul.Du va så fin på din bröllopsdag och jag fick äran att sy din bröllopsklänning ,efter ett tidningsurklipp. Jag hade en gammal gardin på vinden ,den blev kjol.(något gammalt) (något nytt) tyg till en jacka som vi pysslade ihop. Hatten hittade du själva. Men vilket fint par ni blev,måtte ni få behålla detta i alla era dar. kram mamma