onsdag, februari 17, 2010

En helt vanlig onsdag

Nu har jag i princip jobbat en månad och vart tog den vägen, jag förstår inte hur tid kan passera så snabbt?! Jag vill heller inte att den ska göra det men tiden vill inte lyda mej.
Försöker ta vara på kvällarna ihop med Milo och maken lite senare på kvällen, båda behöver mej på sitt lilla vis. Det är visserligen härligt att få en dag som innehåller olika faser, Jobb, lek och bara ta det lugnt vid TV.n  på kvällen. Vi märker att Milo är extremt mammig när vi kommer hem från dagis och sedan lättar det lite sista timman innan han ska i säng, en period till som ska gås igenom. Just nu är det iaf bättre nätter och det är ju inte helt fel, inatt sov Milo själv från 18.30-05.30 utan att vakna en enda gång, somnade visserligen inte om på morgonen men det gjorde inget för klockan ringer 6 ändå.
Tandborstning innan läggdags
Uj vad långhårig han är nu, måste klippa hela håret!

Tappat greppet av viktväkteriet och skäms. Skärpning nu så jag inte går upp det jag gått ner. Något som känns lite roligt är att jag var och varannan dag får komplimanger för mina kläder på jobb, jag som tyckte min garderob var tråkig. Den har ju visserligen fyllts på en del nu så det är nog anledningen.


Beslutsångest
Jag vet inte vilken av dessa två våroveraller jag ska välja. PoP skaloverall grön eller Molo softshell turkos. Vi har en svart Molo softshell men Milo blir nog för lång för den i vår men den har varit kanonbra och så smart i modellen med extra rymd runt rumpan så det är lätt att sitta på huk. Prisbilden är i princip densamma på dem. Får ta mej en ordentlig funderare. Nova Star har också kommit ut med lite nya muddjeans och armybyxor som föll mej i smaken, fast vi har ju två par som passar bra. Ett par NS jeans-shorts blir det nog så småningom iaf.

3 kommentarer:

A-K sa...

POP-overallen är underbar i den gröna färgen! Fast Molon är också snygg :)
Jag har ju några Nova Star jeans liggandes i kommande storlekar :)
En helt vanlig onsdag är inte fy skam... men usch vad tiden rullar på fort!

KRAM

Helen sa...

Du ser, tiden bara flyter på. Nu har du kommit in i jobb- och dagisrutiner.

Här är det oxå aningen mer mammaigt än tidigare. På natten när vi tar honom till vår säng, är det BARA mig han ska ligga nära och helst PÅ! Stackars mamma!

Tycker det är charmigt både med välklippta och långrufsiga småkillar. Är nyfiken på hur Leo skulle se ut kortklippt. Men det får nog vänta lite.

Som A-K säger, båda overallerna är jättefina. Men om du har varit nöjd med den ni har i Molo (till Milo - fyndigt va!) så är det väl inte fel att hålla fast vid ett vinnande koncept. Här blir det ingen våroverall. Vi har en bra - finskt märke,inte så jättetjock, som vi har nu. Sen blir det jacka och överdragsbyxor. Han kommer kunna ha de han hade i höstas.
Skor måste dock inhandlas.

Har en del shorts från i somras i 80, som var lite stora då. Han borde nog kunna ha dom. Vi får vänta och se.

Visst är det kul med komplimanger :D

kram från oss

Gunsan sa...

Jag tycker den turkosa är jättefin...du har köpt så mkt i grönt innan:)...Turkost är fint till hans bruna hår...kram