tisdag, februari 16, 2010

Charm

Tyckte det var dags för en dagis rapport. Man ska inte säja dagis till Milo för då skakar han på huvudet och vill inte, säjer man "fröknarnas" namn så får man en bättre reaktion. Han blir ledsen när jag går men sedan funkar det betydligt bättre på dagen, han börjar visa sin charmiga och småbusiga sida för dem, annars ser dom honom som en liten allvarlig gosse som ler med ögonen innan han drar på mungiporna, och det stämmer ju bra in på honom för sådan är Milo. Skönt att det går bättre och jag slappnar av betydligt mer på jobb.

Seg dag med smått irriterad atmosfär på jobb...så är det ibland på detta ställe men det är bara att blåsa sej av med atmosfären och sköta sitt. Jag börjar så smått lära känna en del nyanställda(som kommit till på senare år) och upptäcker vem man kan känna är bra personer. Där lurar små rävar lite här och var..hihi

Milo somnade strax efter 18.30 idag så här är lugnet själv. Behöver jag idag så tack lillskrutt..och så vaknade han..nää skojade bara:)
Jag ska sätta mej och kika lite på Adlibris bokrea tänkte jag och sedan blir det kaffe och fastlagsbulle som Besim kom in med för en stund sedan. Tidig sänggång blir det också för jag måste sova lite extra med denna förkylningen.

1 kommentar:

A-K sa...

Vad härligt det låter när personalen kan beskriva Milo så bra :)
Trist att det var segt på jobbet :(
Jag har beställt ett lass böcker från Bokus!

KRAM