fredag, februari 12, 2010

Det är sällan jag ligger efter här!

Jag fick inte ihop dagen igår och hann inte sitta vid datorn ens 5 minuter, mycket ovanligt! Jag var och klippte mej och trodde det skulle bli samma frisyr men den blev lite annorlunda och mer drastisk, fast fin ändå och långa sidan är kvar. Kvällen ängnades åt familjen och jag och Milo gick i säng tidigt för vi behövde sova ut..nej rättelse, mamma behövde sova ut.
Idag då: Också en fullspäckad dag kan man lugnt påstå. Nya bilen är hämtad och provkörd, jäklar var nervös jag var och så känsliga bromsar, tjohoo vad man får vara försiktig.
När jag kom hem så körde vi och handlade mat och hämtade mina glasögon. Vi tog en bakad potatis på Grafitti så vi slapp laga kvällsmat själv, kändes helt perfekt.

Fredagsglassen, det finns alla veckodagar snart känns det som;-)

Jag fick somna Milo i våra sängar ikväll för han är helt täppt i näsan och kunde då som vanligt inte somna så lätt. Natten som gick var lite jobbig fram mot morgonen för då var det luftrören som täpptes till, behandling är insatt. Tror att denna natten också blir si och så men man är ju luttrad.
Imorgon ska vi ju iväg till Ullared på vår julklappstripp, ska bli helmysigt och roligt. Jag har inte ens packat men det hinner jag imorgon bitti för vi ska inte åka förren vid 9.30.

Over and out och vi ses på söndag för någon lappis följer inte med.

5 kommentarer:

A-K sa...

Åh fina bilen!
Kan du inte visa nya frisyren, blir ju jättenyfiken ju :)
Hoppas nu att ni får en helt UNDERBAR helg i Ullared!

KRAMAR

WWmor sa...

Kul med Ullared!! Fasiken.. jag måste få till en trip ner dit i sommar.. !

GlassMilo.. joo, här hemma har vi också en liten kille som gärna springer till frysen... GLASS är ju såå gott!! (spookis kan man äta varje dag.. )

Blir också nyfiken på frisyren.. lägg ut en bild så vi får se..

Du förresten.. vad hände med "hemligheten"? Jag frågade förut också, men inser att jag måste ha missat... vill du berätta igen..??

kramkram

Jost sa...

Tjusig bil! Grattis till nyförvärvet!

Så du ska "lyllos" till GeKås. Vad skoj. Men varför är det en julklappstripp? Är det inte lite väl tidigt för juklappar nu?

Helen sa...

Glass gillar Leo oxå. Mums
JA, du måste visa nya frisyren.

Hoppas Ullared bjöd på många fynd. Det är ju vår snart och då behöver man "massor" med saker, både till hemmet, barnet och till sig själv. Kanske maken oxå :D

Här hoppas jag på en hel vecka på jobb och dagis. Dvs inga sjukdagar.

Kram från oss

WWmor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.